Margarita Simonjana. Foto: Ekrānšāviņš/YouTube @Комсомольская Правда

“ASV un Lielbritānijas vēstniecības brīdināja par teroraktu draudiem 8. martā Maskavā. Saskaņoti. Lūdz izvairīties no masu pasākumiem tuvāko 48 stundu laikā. Nedārgie “partneri”! Ja jums ir konkrēta informācija, tā jānodod caur izlūkdienestu līniju. Es ceru, ka jūs to darījāt. Ja nē, tad tā ir līdzdalība,” sacīja propagandiste.

Amerikas Savienoto Valstu un Lielbritānijas vēstniecību Krievijā lapās parādījusies informācija par teroristu uzbrukumu draudiem Krievijas Federācijā tuvāko divu dienu laikā.

ASV vēstniecība Krievijā ziņo, ka “ekstrēmisti plāno veikt uzbrukumus lielās pulcēšanās vietās Maskavā, jo īpaši koncertos”. ASV pilsoņiem tika ieteikts izvairīties no vietām, kur notiek liela cilvēku pulcēšanās. Savukārt Lielbritānijas vēstniecība aicināja savus pilsoņus atturēties no ceļošanas uz Krieviju.

Zīmīgi, ka piektdien, 8. martā, nestrādās Vācijas vēstniecība Maskavā un valsts ģenerālkonsulāts Sanktpēterburgā. Iemesli netika norādīti, taču ir vērts atzīmēt, ka Krievijā 8. marts – Starptautiskā Sieviešu diena – ir brīvdiena.

Lasiet arī: Samanta Tīna izdod Marokā tapušu sajūtu video Spēka dziesmai

Lasiet arī: Dumpis: Nebūšu tas, kurš raudās, ka neredzu

Lasiet arī: Egliens daļēji atguvis balsi, taču sevi realizē citā profesijā

Lasiet arī:  VIDEO | «Mudaks tu esi, Stasik!» – Pugačova atbild Krievijas aizstāvim Mihailovam

Lasiet arī: VIDEO | «Ko tu lūr’» – šovu zvaigzne Magone ierakstījusi dziesmu

Lasiet arī: Meklē ilgtermiņa nomnieku Mežotnes pils kompleksam

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: 8.martsMargarita SimonjanaMaskavaTerorisma draudi

youtube icon
Abonēt youtube