Daudzi pasaules psihologi ir padevušies, mēģinot interpretēt sapņus. Vienam no viņiem gan tas ir izdevies. Psihologs Īans Valass (Ian Wallace) savā 30 gadus ilgajā prakses laikā ir izpratis un interpretējis vairāk nekā 150 000 sapņu.

Viņš ir palīdzējis izveidot sarakstu ar deviņiem visbiežāk piedzīvotajiem sapņiem, skaidrojot to nozīmi un rīcību, ko pēc šādu sapņu redzēšanas būtu nepieciešams veikt.

9. Tukšas istabas atrašana

Ko tas nozīmē: Istabas kādā mājā pārstāv dažādus tava rakstura aspektus. Tāpēc neizmantotas istabas atrašana var liecināt par tādu jaunu prasmju vai talantu atrašanu, par kuru agrāk nemaz nenojauti.

Ko darīt: Jo vairāk laika tu pavadi savu pasīvo talantu izpētei, jo lielāka iespēja, ka tu atradīsi jaunas durvis un iespējas reālajā dzīvē.

8. Nekontrolējams transporta līdzeklis

Ko tas nozīmē: Automašīna atspoguļo spēju veikt konsekventu virzību uz konkrētu mērķi. Reālajā dzīvē tev, iespējams, nav pārāk lielas kontroles pār savu ceļu uz panākumiem.

Ko darīt: Tā vietā, lai censtos pārāk daudz kontrolēt situāciju, psihologs iesaka atpūsties un ļaut taviem fundamentālajiem instinktiem vadīt tevi.

 

7. Kritiens

Ko tas nozīmē: Sajūta, ka krīti, norāda, ka reālajā dzīvē tu pārāk cieši turies pie kādas konkrētas lietas vai cilvēka. Tev ir nepieciešams atpūsties un ļaut tam aiziet.

Ko darīt: Tā vietā, lai bažītos pār kaut ko zaudēt kontroli, dažkārt vienkārši nepieciešams uzticēties sev un citiem, ļaujot visam salikties pa plauktiņiem.

 

6. Lidošana

Ko tas nozīmē: Spēja lidot liecina par to, ka tu sevi esi palaidis vaļā no apstākļiem, kas tevi ilgi nomocīja reālajā dzīvē.

Ko darīt: Lai arī šo sajūtu atbrīvošanu var uzskatīt par veiksmi, tas parasti notiek tāpēc, ka reālajā dzīvē jau esi izdarījis visu iespējamo – pieņēmis smagu lēmumu vai pat pārsniedzis savas atbildības ierobežojumus.

 

5. Sajūta, ka neesi sagatavojies eksāmenam

Ko tas nozīmē: Eksāmeni ir veids, kā mēs spriežam par savu veiktspēju, tāpēc tas norāda, ka tev reālajā dzīvē ir kritiski jāizvērtē savu sasniegumi.

Ko darīt: Nevis iegremdē sevi nebeidzamā sevis pārbaudīšanā, bet gan svini savas zināšanas un sasniegumus, nevis pastāvīgi spried par savu rīcību.

 

4. Tu publikā atrodies kails

Ko tas nozīmē: Mēs izvēlamies, kādā apģērbā rādām sevi apkārtējai publikai. Būt kailam publikā liecina par to, ka reālajā dzīvē pastāv situācija, kas tev liek justies neaizsargātam vai pakļautam.

Ko darīt: Lai arī tas varētu šķist apkaunojoši, dažkārt tev vienkārši cilvēkiem ir vairāk jāatveras, lai viņi spētu saskatīt tavas īstās spējas un talantus.

 

3. Nav spēja atrast tualeti

Ko tas nozīmē: Tualete ir tas, ko mēs izmantojam, lai tīri atbildētu uz kādu no mūsu pamata vajadzībām. Tāpēc reālajā dzīvē ir iespēja, ka tev ir grūtības skaidri izpaust savas vajadzības.

Ko darīt: Pavadi vairāk laika, meklējot un apmierinot savas vajadzības, nevis citu cilvēku iegribas.

 

2. Zobu izkrišana

Ko tas nozīmē: Zobi liecina par to, cik pārliecināts un spēcīgs tu jūties, tāpēc reālajā dzīvē dažas situācijas tev liek šaubīties par savām spējām.

Ko darīt: Nevajag skatīties uz situāciju kā uz kaut ko, kas tevi atstāj bezspēcīgu, bet gan mēģini mierīgi apdomāt faktus un pieņemt tos kā jaunu izaicinājumu.

 

1. Pakaļdzīšanās

Ko tas nozīmē: Reālajā dzīvē tev ir problēma, kurai tu vēlies stāties pretī, bet tu nezini, kā to izdarīt.

Ko darīt: Šī problēma bieži ir lieliska iespēja turpināt pašu izvirzītas ambīcijas. Lai gan reizēm tas var šķist biedējoši, tavi vajātāji patiesībā tavu uzmanību akcentē uz kādu nerealizētu talantu.


Avots: Business Insider

Saistītās tēmas: NozīmePsihologssapņi

youtube icon
Abonēt youtube