Foto: Pixabay/ Shlomaster

Agri vai vēlu katrs cilvēks kaut ko sasit – nejauši vai ar nolūku, bet šķīvji, krūzes, glāzes un citi sadzīves priekšmeti saplīst laukās un, parasti, nonāk miskastē. Taču, izrādās, ir būtiska atšķirība, vai kāda lieta pārvērtusies lauskās sitiena vai kritiena rezultātā vai gluži negaidot – bez acīmredzama iemesla.

Ja šķīvis saplīst pats vai ieplaisā glāze, tiek uzskatīts, ka  tās var būt mājas gariņa “palaidnības”. Īpaši tas attiecas uz cilvēkiem, kuri sākuši pamanīt trauku bojājumus tūlīt pēc pārcelšanās uz jaunu māju vai dzīvokli. Mājas gariņu var pielabināt, ja nomaļākā nostūrī kā cienastu atstāj glāzi piena un šķīvi ar cepumiem, vēsta Unian.

Ir svarīgi zināt, kāpēc trauki bieži plīst viena un tā paša cilvēka rokās. Ja pamanāt, ka kāds konkrēts cilvēks regulāri nomet plīstošus priekšmetus vai šķiet, ka tie viņam bieži izkrīt no rokām un saplīst, tas nozīmē, ka kāds viņu ir noskaudis. Tādā gadījumā visvērtīgāk būtu doties uz baznīcu, noskaitīt lūgšanu vai atrast citus veidus, kā attīrīt savu enerģiju.

Ir dažādi izskaidrojumi, ko varētu nozīmēt sasisti trauki, un, izrādās, tas ir atkarīgs no tā, kādi tieši trauki ir ieplaisājuši vai saplīsuši. Atbilstoši māņticībai, tiek uzskatīts, ka cilvēks, kurš nejauši sasit vāzi, būs laimīgs sešus gadus pēc kārtas. Ja vāzi nejauši sasit vientuļa sieviete, tiek uzskatīts, ka drīz viņa satiks savu mīļoto. Taču ir ezotēriķi, kuri vāzes saplīšanā saskata arī negatīvu nozīmi, brīdinot, ka kāda sieviete var ielauzties ģimenes dzīvē un izjaukt to. Tiesa, tas attiecas tikai uz tiem gadījumiem, kad vāzi sasit kaķis.

Ja saplīst glāze, jāraugās, cik tā bijusi pilna saplīšanas brīdī. Ja tajā bija vairāk nekā puse šķidruma, tad tam, kurš to sasitis, veiksies finansēs un darbā. Ieplaisājusi tukša glāze ir zīme, ka gaidāms trauksmains periods un daudz pārbaudījumu. Vīriešiem iespējams alkoholisma risks.

Vientuļai jaunai sievietei saplīsis šķīvis var būt zīme, ka viņas dzīvē ienāks turīgs un gādīgs vīrietis. Jaunlaulātie vai precēts pāris, kuru mājā bez iemesla saplaisā šķīvis, dzīvos laimīgi un saskanīgi, it īpaši, ja trauks bijis gaišā krāsā. Gadījumā, ja sasistais vai ieplaisājušais šķīvis bija izgatavots no spilgtiem materiāliem vai tam bija krāsains dizains, tā īpašnieki var cerēt uz ceļojumiem un labvēlīgām dzīvesveida izmaiņām.

Lai saplīsuši trauki nekļūtu par traģēdiju, tiem nokrītot, jāiesaucas: “Uz laimi!” Pēc tam lauskas jāsavāc kādā drānā un jāiznes no mājas. Nekādā gadījumā nevajadzētu just nožēlu par traukiem, kas pārvērtušies lauskās, iesaka ezotēriķi.

Lasiet arī:  Četras reizes tuvu nāvei – Gustavo uzraksta  autobiogrāfiju par pārdzīvoto un attiecību aizkulisēm

Lasiet arī: «Kariņš domā tikai un vienīgi par sevi» – Viņķele atklāj, ko nespēs piedot ekspremjeram

Lasiet arī: VIDEO | «Ko tu lūr’» – šovu zvaigzne Magone ierakstījusi dziesmu

Lasiet arī: Paukštello: Es esmu pie stingras veselības, ar mani viss ir kārtībā

Lasiet arī: VIDEO | X Faktora zvaigzne Emilija izdod otro singlu un laiž klajā  suvenīru līniju

Lasiet arī: Desmit pazīmes, kas liecina, ka tev piemīt dziednieka spējas

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube