Investējot 87 000 eiro, telekomunikāciju operators “Bite Latvija” (“Bite”) aprīkojis 39 uzņēmuma salonus visā Latvijā, kā arī biroju Rīgā un “Bite” Biznesa nodaļu ar datu pārnešanas ierīcēm un nepieciešamajiem sertifikātiem, kas ļaus interesentiem viegli un ātri pārkopēt nepieciešamo informāciju no vecā telefona uz jauno, informēja uzņēmuma pārstāvji.

Jaunais serviss nodrošina datu pārnešanu no viena telefona uz otru, kā arī nepieciešamības gadījumā – uz vai no zibatmiņas. Datu pārnešana zibatmiņā dod iespēju svarīgo informāciju dublēt un glabāt kā rezerves kopiju. Datu pārnešana aizņem vien pāris minūtes un bez maksas ir pieejama gan “Bite”, gan citu operatoru klientiem, kam nepieciešama šāda palīdzība.

Pakalpojumam ir globālā uzņēmuma “Cellebrite” sertifikāts, kas apliecina, ka dati netiek apstrādāti ilgāk, nekā nepieciešams, un tiklīdz pārnešana tiek pabeigta, dati tiek neatgriezeniski dzēsti.

“”Bite” uzmanības centrā vienmēr ir bijuši klienti, tādēļ mēs nepārtraukti uzlabojam gan servisu, gan arī investējam tīkla infrastruktūrā un jaunu pakalpojumu izstrādē. Šādas datu pārnešanas ierīces ir inovatīvākais tirgū pieejamais produkts un ir daļa no visu “Bite” salonu modernizācijas projekta. Projekta laikā visi “Bite” saloni tiek aprīkoti atbilstoši konceptam, kas atbalsta gan šodienas, gan nākotnes tehnoloģiju vajadzības, sniedz ērtu, inovatīvu vidi un iespēju izvietot jaunākās ierīces klientiem pieejamā veidā,” sacīja “Bite” Mārketinga vadītāja Diāna Šmite.

Jau vēstīts, ka 2015.gadā “Bite Latvija” apgrozījums bija 67,057 miljoni eiro, kas ir par 12,6% vairāk nekā 2014.gadā, bet kompānijas peļņa pieauga par 15% un sasniedza 5,258 miljonus eiro. Uzņēmums pilnībā pieder Lietuvā reģistrētajam “Bite Lietuva”.

Saistītās tēmas: BITEinformācijaTālrunis

youtube icon
Abonēt youtube