No 4. līdz 6. augustam jau astoto reizi Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā „Ratnieki” notiks starptautiskais mūzikas festivāls „Laba Daba”. Šī gada festivāls pulcēs kopā vairāk nekā sešdesmit mūzikas apvienību un dīdžeju no vairākām pasaules valstīm, šoreiz pat no Japānas.

„Laba Daba” festivālā šogad uzstāsies pašmāju mūzikas apvienības „Židrūns”, „Pienvedēja piedzīvojumi”, „Dzelzs vilks”, „Ezeri”, „Inokentijs Mārpls”, „Pirmais kurss”, „All Day Long”, folkgrupas „Rāva” un „Daba san”, mūziķe Elizabete Balčus, Artura Skuteļa grupa „Tvērumi”, „Bezgalībieši”, „Baložu pilni pagalmi”, „Hipstokrātija”, „Riga Reggae”, „Oranžās brīvdienas”, Nils Īle un „Kanisaifa” un grupa „Vientuļš, bet neglīts”, kurai šī būs pirmā publiskā uzstāšanās.

Drīzumā festivāls plāno izziņot arī citus mūziķus, kā arī pārējo – elektroniskās mūzikas un radio „Naba” raidījuma „Ej apskrieties” skatuvju dalībniekus, kā arī folka un etno mūzikas pārstāvjus.

Arī šogad „Laba Daba” padomāts par plašu un daudzpusīgu ārvalstu mūziķu klāstu – piektdienas vakarā uz skatuves kāps festivāla pirmo gadu regulārie viesi – enerģiskā folkmūzikas apvienība no Krievijas „Otava E”, postroka un dzīvās elektronikas grupa „Tiny Fingers” no Izraēlas, aktuālā lietuviešu post-punk un eksperimentālas deju mūzikas grupa „Solo Ansamblis”, japāņu mūziķis Kenta Hajaši (Kenta Hayashi) un itāļu new-wave trio „Soviet Soviet”. Minētās grupas ir tikai priekšvēstneši ārvalstu mūziķu programmā.

Līdz ar pirmo grupu izziņošanu tirdzniecībā tiek laistas arī festivāla grupu biļetes. Grupu biļetes iegādājamas komplektos pa piecām biļetēm. Pērkot biļešu komplektus, biļešu cenām tiek piemērota grupu atlaide.

Starptautiskais mūzikas festivāls „Laba Daba” no 4. līdz 6. augustam jau astoto reizi notiks Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā „Ratnieki” Līgatnes pagasta Ratniekos un, kā ierasts, piedāvās vienu no Latvijas festivālos plašākajām mūzikas programmām, teātra un kino izrādes un plašu aktivitāšu klāstu visa vecuma interesentiem.

Biļetes uz festivālu šobrīd pieejamas visās „Biļešu serviss” kasēs un interneta vietnē www.bilesuserviss.lv.

Festivālu rīko pasākumu aģentūra „Pareizā ķīmija”, radio „Naba” un klubs „Nabaklab”.


Avots: parmuziku.lv | Publicitātes foto

Saistītās tēmas: FestivālsLABA DABAparmuziku.lv

youtube icon
Abonēt youtube