Foto:Summer Sound publicitātes foto

Piektdien, 4. augustā, sākas Summer Sound 2023 festivāls, kas ar plašu programmu pulcē vienkopus mūzikas un vasaras piedzīvojumu baudītājus skaistajā Liepājas pludmalē jau vienpadsmito reizi. Paši pirmie festivāla apmeklētāji ieradās jau ceturtdienas vakarā, strauji piepildot telšu pilsētiņu un dodot startu ballītei.

 

Kopumā festivālā uz četrām skatuvēm būs vērojami vairāk nekā 40 mākslinieku priekšnesumi. Piektdienas vakarā lielo Summer Sound skatuvi pludmalē atklās Ukrainas sensācija  Kalush Orchestra, kas savā daiļradē apvieno folk un mūsdienu modernās un hiphop mūzikas elementus, pēc viņiem uzstāsies pašmāju hiphop supergrupa Singapūras Satīns, vācu elektroniskās mūzikas meistars Alle Farben, bet galvenās skatuves noslēgums piektdienas vakarā uzticēts Dj un producentu apvienībai Meduza no Itālijas.

Turpat pludmalē atradīsies hip hop žanram veltītā skatuve Flor De Cana, uz kuras piektdienas programmā būs redzami – PCK97, Būū, Mauku Sencis/ Grandmasters Neons un rolands če. Uz šīs pašas skatuves, kā ierasts par dzīvespriecīgām dejām līdz rīta gaismai atbildīgs būs festivāla ilggadējais DJ Toms Grēviņš.

Festivāla koncerti notiek gan pludmalē, gan Jūrmalas parkā, kur atrodas Mežpils un Ekstravaganza skatuves, uz kurām varēs baudīt dažādu žanru mūziku gan no pašmāju, gan no ārvalstu mūziķiem: Pienvedēja Piedzīvojumi, Leon Somov (LT), Antikvariniai Kašpirovskio Dantys (LT), Skyforger, Dzelzs Vilks, Zari, Iva (BG), Girl Scout (SE), Gapoljeri, Sibyl Vane (EE) un Nikotīņi.

Pavadīt nakti deju ritmos varēs pagājušajā gadā atklātajā klubā Klubs++, kurā ieeja, kā jau klubā pienākas, būs no 18 gadu vecuma. Piektdienas vakarā klubā uzstāsies Linda Samsonova, PM2theAM, Makree, PUPA, REXTON, NIKLĀVZ un MSK. Šogad klubs ir ieguvis vēl Latvijas festivālos neredzētus apmērus.

Papildus koncertiem būs iespējams baudīt dažnedažādas izklaides iespējas, kā arī darbosies festivāla tirdziņš un ēdināšanas zona ar piedāvājumu dažādām gaumēm. Ar festivāla programmu pa dienām un skatuvēm, kā arī konkrētiem uzstāšanās laikiem var iepazīties festivāla majas lapā.  Turpat iespējams noskaidrot citu noderīgu informāciju – arī par lojalitātes programmu, depozīta glāžu sistēmu, noteikumiem u.c.

Lasiet arī: VIDEO | Galkins dzied latviski Laimas Vaikules festivālā

 

Saistītās tēmas: FestivālsIzklaideSummer Sound

youtube icon
Abonēt youtube