Šobrīd atsākusies realitātes šova “Keeping Up With Kardashians” 13. sezona, kurā Kima Kardašjana beidzot atklāti izstāstījusi par to, kas īsti notika dramatiskajā Parīzes laupīšanā un to, kādas bija viņas izjūtas notikuma brīdī. 

Svētdienas epizodē Kardašjana atzina, ka jau garīgi bija sagatavojusies tam, ka viņa tiks izvarota un pēcāk nošauta. Šī bija viena no lielākajām laupīšanām Francijā pēdējās desmitgades laikā, kurā tika apzagts civilais. Izmeklēšanas laikā tika arestēti 17 iespējamie laupīšanā iesaistītie, no tiem 10 jau piespriests sods. Laupītāji nozaga rotaslietas, kuras bija aptuveni 10 miljonus ASV dolāru vērtas, kā arī Kardašjanas 20 karātu saderināšanās gredzenu.

Svētdienas epizode bija kā platforma, lai Kima izstāstītu to, kas notika 2016. gada 3. oktobrī, pēc tam, kad ziņās izteiktas simtiem versijas un spekulācijas par notikušo.

Kima stāsta, ka viņas mute bijusi aizlīmēta ar līmlenti, lai apturētu viņu no kliegšanas. “Viņš sagrāba manas kājas un, ziniet, man apakšā nebija apģērba. Viņš pievilka mani sev klāt, un pie sevis domāju: “Labi, viss, šis ir tas brīdis, kad viņi mani izvaros.” Es garīgi jau tam sagatavojos. Bet viņš apstājās. Viņš ar līmlenti sasēja man kājas un pielika ieroci pie galvas. Zināju, ka šis ir tas brīdis, kad viņi pa tiešām man iešaus galvā. Es tikai lūdzos, lai Kortnija spētu aizmirst to skatu un dzīvot normālu dzīvi pēc tam, kad redzētu, kā es mirusi guļu gultā, jo iekšēji jutu, ka no šejienes dzīva neiziešu.”

Kardašjana stāsta, ka pēc notikumiem numuriņā, laupītāji viņu izveduši gaitenī. Ieraugot ieroci, viņai prātā bijusi doma bēgt, taču zinājusi, ka visdrīzāk tiks sašauta, to nav darījusi. “Man nebija kur bēgt, man nebija izejas,” atceras Kardašjana.

Tā vietā, lai nošautu viņu, laupītāji pārģērbās par policistiem, sasēja Kimu, ieslēdza viņu vannasistabā un, nolaupot miljonus vērtās rotas, metās bēgt.

Pēc Kardašjanas domām, laupītāji bija vērojuši viņas ģimeni visu to laiku, kamēr viņi bijuši Parīzē. “Domāju, ka viņi sekoja līdzi maniem sociālo mediju profiliem. Tajā dienā skaidri publicēju ziņu, ka numurā esmu viena. Domāju, tad arī viņi zināja, ka ir laiks rīkoties un uzbrukt.”

 

Saistītās tēmas: Kima KardašjanalaupīanaParīze

youtube icon
Abonēt youtube