No šodienas līdz 1.aprīlim Ķīpsalā notiks starptautiskā tekstila industrijas izstāde “Baltic Fashion & Textile Riga 2017“, kurā varēs iepazīties ar plašu tekstilrūpnieku un tirgotāju piedāvājumu no Eiropas un Āzijas, informēja starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības “BT 1” pārstāve Inese Libere.

Izstādē savu produkciju prezentēs uzņēmumi no vairāk nekā 19 valstīm – Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Vācijas, Itālijas, Portugāles, Nīderlandes, Spānijas, Somijas, Čehijas, Ukrainas, Uzbekistānas, Nepālas, Nīderlandes, Pakistānas, Bangladešas un citām valstīm. Izstādē būs plaši pārstāvēti dažādi audumu ražotāji.

“Baltic Fashion & Textile Riga” šogad piedalīsies arī viens no Eiropā lielākajiem mākslīgās kažokādas ražotājiem – Nīderlandes uzņēmums “Fur-Textiles”, kas prezentēs 2017./2018.gada ziemas kažokādu kolekciju.

Izstādes laikā apmeklētājiem būs pieejams arī inovāciju stends, kurā varēs iepazīties ar dažādiem jaunumiem tekstila un modes nozarē Latvijā. Ekspozīcijā varēs iepazīties ar latviešu jauno dizaineru kolekcijām.

Šoein industrijas pārstāvji tiksies kontaktbiržā, kas ir starptautiska biznesa platforma jaunu kontaktu veidošanai.

Izstādē plānots arī modes biznesam un tendencēm veltīts seminārs, kurā vairāki modes speciālisti vēstīs par modes zīmola eksporta principiem, kā arī par modes zīmola izveidošanu un virzību tirgū.

Baltic Fashion & Textile Riga” rīko starptautiskā izstāžu rīkotājsabiedrība “BT 1”.

Saistītās tēmas: Baltic Fashion & Textile RigaIzstādeĶīpsala

youtube icon
Abonēt youtube