OddFellows Ice Cream Co.” ir burvīgs saldējumu veikals, kas veidots, balstoties uz piecdesmito gadu sajūtām.

Šis veikaliņš ir slavens ne tikai ar to, ka piedāvā neskaitāmi daudz dažādu saldējumu garšu, bet tas rada iespaidu, ka atrodies kādā piecdesmito gadu filmā, kur kādā stūrī pārītis no vienas glāzes romantiski sūc piena kokteili.

Tā kā mūsdienās ārkārtīgi liela nozīme ir sociālajiem tīkliem, īpaši jau Instagram, tad saprotams, ka ar tā palīdzību panākt var ļoti daudz. Varētu rasties jautājumi, kā tad saldējuma veikaliņš var gūt popularitāti ar Instagram palīdzību, vai ne? Bet viss ir ļoti vienkārši. “OddFellows Ice Cream Co.” piedāvā milzīgu, četru saldējuma bumbu vafelē. Jā, teju vai Pizas tornis tavā vafeļu konusā. Papildu jau tā milzīgajam saldējumam, viņi piedāvā iespēju to papildināt ar cepumiem, šokolādi utt. Kā mēs to zinām? Instagram! 

Šie milzīgie saldējuma kalni izskatās teju kā no multfilmām, taču atšķirībā no multfilmām šeit bez pienācīgām prasmēm notiesāt šo gardumu grūti, var gadīties, ka paliksi pavisam netīrs.

Neskaitāmi Instagram lietotāji dalījušies savā pieredzē, publicējot neskaitāmas un bezgala interesantas fotogrāfijas ar šiem saldējumu torņiem. Lūk, tā mēs zinām, kāds tas ir!

Foto

Saistītās tēmas: OddFellows Ice Cream Co.saldējums

youtube icon
Abonēt youtube