Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (SPRK) izsludinājusi konkursu uz izpilddirektora amata vietu, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā “Latvijas Vēstnesis”.

Galvenie amata pienākumi ir regulatora misijas, vīzijas un stratēģisko prioritāšu īstenošana, stratēģiski un administratīvi vadot neatkarīgu iestādi ar aptuveni piecu miljonu eiro budžetu un 120 darbiniekiem.

No amata pretendentiem tiek prasīta augstākā akadēmiskā vai augstākā profesionālā izglītība, ne mazāk kā piecu gadu pieredze vadošā amatā organizācijā, kā arī plānošanas, organizēšanas, analizēšanas un prioritāšu noteikšanas prasmes.

Tāpat tiek sagaidīta spēja pārstāvēt SPRK Latvijā un ārvalstīs, teicamas latviešu valodas zināšanas, kā arī divu svešvalodu zināšanas.

SPRK pārstāve Ieva Bethere aģentūrai BNS pastāstīja, ka līdzšinējais regulatora izpilddirektors Aivars Veiss turpinās darbu SPRK citā amatā. Līdz jaunā izpilddirektora atrašanai attiecīgos pienākumus pildīs regulatora Ekonomiskās analīzes departamenta direktors Jānis Miķelsons.

Interesenti konkursā var pieteikties līdz 20.aprīlim, sūtot CV un motivācijas vēstuli uz vakances@sprk.gov.lv

Saistītās tēmas: amatsIzpilddirektorsKonkurssVakance

youtube icon
Abonēt youtube