Izveidota drukātā sporta žurnāla “Sporta Avīze” interneta vietne,  informēja žurnāla izdevēja “Mediju nams” pārstāve Aija Bula.

“Sporta Avīzes” mājaslapā izveidotas septiņas sadaļas, kurās iespējams lasīt stāstus gan no iepriekšējiem žurnāla numuriem, gan iepriekš nepublicētu materiālu.

Izdevuma galvenais redaktors Ingmārs Jurisons norādīja, ka mājaslapa izveidota ņemot vērā tendences, kādas sabiedrībā vērojamas preses lasīšanas paradumos, kā arī veidos, kā tiek nodrošināta satura pieejamība.

“Drukātās periodikas mūžs nav ilgs – īpaši ar tempiem un paradumiem, ko diktē mūsdienu dzīve. Cilvēki alkst arvien jauna, atšķirīga, un šajā “žurku skrējienā” reizēm nepietiek laika un apdomas apsēsties, izlasīt un iedziļināties. Šī interneta vietne redakcijas paveiktajam darbam dos dzīvi, kas ir ilgāka par mēnesi – kad vienu drukāto žurnālu plauktos nomaina un aizmirstībā aizdzen nākamais,” sacīja Jurisons.

Viņš uzsvēra, ka “Sporta Avīzes” mājaslapā būs iespēja uzzināt ne tikai sporta spēļu un sacensību rezultātus, bet arī lasīt dažādus stāstus un intervijas ar sportā nozīmīgām personībām.

Žurnāla interneta vietnes saturs būs pieejams bez maksas un tas tiks pastāvīgi papildināts.

“Sporta Avīzes” mājaslapas “www.sportaavize.lv” uzturētājs ir žurnāla izdevējs “Mediju nams”.

 


Foto: sportaavize.lv

Saistītās tēmas: Sporta Avīzežurnāls

youtube icon
Abonēt youtube