Saskaņā ar aptauju, kuru veicis “BuzzNet“, 34 gadus vecā aktrise, “Miss Pasaule” un filantrope Prijanka Čopra atzīta par otro visskaistāko sievieti pasaulē.

Seriāla “Kvantiko” zvaigzne apsteigusi tādas skaistules kā Andželīnu Džoliju, Emmu Vatsoni un Bleiku Laivliju, iepaliekot vien karalienei Beyoncé.

Nedēļas nogalē Indijas zvaigzne savā Twitter profilā pateicās par izrādīto godu, norādot, ka arī, viņasprāt, Beyoncé ir numur viens sieviete!

Skaistāko sieviešu topā iekļuvušas arī Dakota Džonsone, Hilarija Klintone, Margota Rībija, Emma Stona, Džidži Hadida, Mišela Obama un Alīsija Vikandere.

Kaut arī Čopras skaistums ir nenoliedzams, gluži tā pat kā citu sieviešu, kas iekļautas šajā topā, pati aktrise uzsver, ka skaistums nedrīkstēyu būt noteicošais zvaigznes identitātē. Atgādinām, ka pagājušajā gadā Bolivudas zvaigzne tika nosaukta par UNICEF jaunāko pasaules labās gribas vēstnesi un strādā nerimstoši sava labdarības fonda vārdā, lai palīdzētu bērniem visā Indijā iegūt pienācīgu izglītību un veselības aprūpi.

Saskaņā ar “Glamour magazine“, bijusī “Miss Pasaule” ziedo 10% no saviem ienākumiem bezpeļņas labdarībai, lai palīdzētu jaunām sievietēm ar patvērumu, nodrošinātu izglītību un veselības aprūpi.

“Zinu, ka nespēju izskaust nabadzību, bet spēju vismaz sev apkārt esošajiem bērniem palīdzēt kaut nedaudz pietuvoties savam sapnim,” žurnālam pastāstīja Čopra.

Foto: GettyImages

Saistītās tēmas: BeyoncePrijanka ČopraSkaistākā sieviete

youtube icon
Abonēt youtube