Energoefektivitāte telpās nozīmē pēc iespējas lietderīgāku enerģijas izmantošanu. Tas ietver gan elektroenerģijas, gan siltumenerģijas daudzumu, kas tiek patērēts, lai varētu sev nodrošināt dzīvošanai nepieciešamos apstākļus. Tas ir būtiski gan ekonomiski, gan dabas resursu taupīšanas nolūkos.

Beidzoties aktīvajai apkures sezonai, siltie pavasara un vasaras mēneši ir īstais laiks savas mājvietas energoefektivitātes uzlabošanai, lai nākamajā sezonā samazinātos rēķins par apkuri, tajā pašā laikā saglabājot siltumu un mājīguma sajūtu.

Kā viens no svarīgākajiem energoefektivitātes pamatnosacījumiem ir logi, kas neļauj siltumam aizplūst, tajā paša laikā veicot arī vēdināšanas funkciju un nodrošinot pietiekamu daudzumu dabīgās gaismas telpās. Daudzos gadījumos problēma ir tieši vecie logi. Tiek patērēti daudz kurināmie resursi un materiāli līdzekļi telpas apsildei, tā nodarot kaitējumu videi un savam maciņam.

Uzsākoties aktīvai būvniecības sezonai, Velux ir nācis klajā ar cilvēka veselībai un videi draudzīgu risinājumu divkameru stikla paketes jumta logu segmentā. Tas ietver zemu cenu, saglabājot augstas kvalitātes standartus, tādā veidā padarot šo produktu pieejamu plašākam klientu lokam.

Piedāvājot jauno divkameru stikla paketes jumta logu par pieejamāku cenu, tiek ieviestas lielas pārmaiņas jumta logu tirgū. Tā ir lieliska ziņa tiem namīpašniekiem, kam ir svarīga cenas un kvalitātes attiecība, kā arī loga energoefektivitāte. Tas ir jauns pavērsiens tirgū.

Tas, kas māju īpašniekiem agrāk likās greznība, tagad būs pieejams pirkums mājoklim. Ar jauno jumta logu pozicionējumu tirgū mēs padarām divkameru stikla paketes jumta logus pieejamus plašam klientu lokam,” skaidro Velux vadītājs Dmitrijs Astašonoks.

Tas radīts, lai taupītu enerģiju un uzlabotu komforta līmeni savā mājoklī, jo pētījums pierāda, ka lielākajai daļai no aptaujātajiem māju īpašniekiem šīs divas lietas ir galvenie iemesli mājokļa renovācijai, logu nomaiņai.

Visi divkameru stikla paketes logi ir apgādāti ar oriģinālo siltumizolācijas sistēmu „ThermoTechnology”TM, kas sniedz ļoti spēcīgu un energoefektīvu aizsardzību pret aukstumu un caurvēju. Jauno divkameru stikla paketes jumta logiem par 15 % uzlabota siltumizolācija salīdzinājumā ar vienkameras stikla paketes logu. Jumta logi ar divkameru stikla paketi ir pieejami dažādos izmēros un ar dažādu veidu apdari.

Visa mūsu produktu programma ir pilnveidota, lai nodrošinātu, ka mājas iedzīvotāji saņem uzlabotu energoefektivitāti neatkarīgi no izvēlētās loga konstrukcijas un atvēršanas veida,” uzsver Velux vadītājs.

Saistītās tēmas: EnerģijaenergoefektivitāteMājoklis

youtube icon
Abonēt youtube