Krievija ir izvēlējusies savu skaistāko sievieti no 49 citām skaistumkonkursa dalībniecēm. 

Skaistā Poļina Popova no Sverdlovskas apgabala kronēta par “Miss Krieviju 2017” un ir pirmā blondīna, kas ieguvusi šo titulu pēdējo 10 gadu laikā.

“Miss Krievija 2017”

Attiecībā uz pēdējiem desmit konkursa gadiem par uzvarētājām kļuvušas brunetes, līdz ar to 21 gadu vecā Poļina pārrakstījusi vēsturi. Blondā modele ieguvusi iespēju pārstāvēt Krieviju “Miss Pasaule” un “Miss Universs” konkursā, kas notiks šogad.

Viņa cīnīsies ar patiesi neparasti skaistām dalībniecēm, piemēram, 21 gadu veco Lauru Gonzalesu Ospinu, kas kļuvusi par “Miss Kolumbiju”.

“Miss Kolumbija 2017”

Poļina dzimusi Jekaterinburgā. Šobrīd dzivo Urālu kalnu reģionā, taču lielāko daļu dzīves pavada, ceļojot kā modele. Viņa izcili pārzina angļu valodu un šobrīd mācās arī ķīniešu valodu. Viņa spēlē arī tenisu un gatavo.

Jaunās “Miss Krievija” galvā likts baltā zelta kronis, kas dekorēts ar dimantiem un pērlēm, kas vērts vairāk nekā miljons dolāru. Viņa arī ieguva bankas karti ar trīs miljoniem rubļu, kas ir apmēram 50 tūkstoši eiro un automašīnu.

Saskaņā ar Popovas teikto, viņai jau šobrīd ir pietiekami lieli ietaupījumi, jo strādājusi Āzijā un Eiropā un konkursā laimēto naudu saglabās nākotnei. Tuvākā nākotnē Popova pārvāksies uz Maskavu, lai turpinātu studijas.


Foto: Getty

Saistītās tēmas: Miss Krievija 2017modelePolina Popova

youtube icon
Abonēt youtube