Šodien Liepājā risinājās Latvijas labākā basketbolista Kristapa Porziņģa preses konference. Ņujorkas “Knicks” basketbolists tajā piedalījās kopā ar saviem brāļiem Mārtiņu Porziņģi un Jāni Porziņģi.

Jau pašā sākumā latvietim tika uzdots karstākais un cilvēkiem visvairāk interesējošais  jautājums. Proti, vai Porziņģis spēlēs Latvijas izlasē augustā un septembrī notiekošajā Eiropas čempionātā basketbolā.

Porziņģis atzina, ka šādu jautājumu tik ātri negaidīja, tomēr paziņoja, ka izlasē šogad spēlēs! Latvietis pavēstīja, ka šī vasara būs ļoti grūta, jo būs jāgatavojas gan izlases spēlēm, gan nākamajai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonai.

Tāpat liepājnieka brālis Mārtiņš pavēstīja, ka Kristaps noslēdzis jaunu līgumu ar videospēļu ražotāju 2K un būs spēles NBA 2K18 mobilās versijas seja. 

Šovasar tiks atklāti divi jauni Porziņģa brīvdabas laukumi. Viens no tiem tiks atklāts Liepājā, bet otrs Rīgā, Barona ielā. Pirmais tiks atklāts ātrāk.

Porziņģis paziņoja, ka starpsezonas laikā sadarbībā ar Latvijas labāko bokseri un pasaules čempionu Mairi Briedi trenēsies boksā. Šāda iecere tiks īstenota, nevis tādēļ, lai uzlabotu fiziskos rādītājus, bet gan tādēļ, ka Kristapam patīk bokss un viņš grib iegūt pamatiemaņas šajā sporta veidā.

 

Saistītās tēmas: BasketbolsLatvijaPorziņģis

youtube icon
Abonēt youtube