Uzņēmēja Svetlana Leva vienmēr visās ballītēs ir pasākuma dvēsele, kas ar saviem smiekliem un labo garastāvokli var piespiest pasmaidīt pat īstus īgņas. Un tieši viņa bija viena no atraktīvākajām  “Dejo ar Zvaigzni” bijušo dalībnieku burziņā, kas risinājās modernajā “Drifta hallē” Mūkusalas ielā 49. Sarunā ar portālu ritakafija.lv Leva atklāja, ka pirms dažām dienām esot Amsterdamā meklējusi iespēju uzpīpēt marihuānu.

 

Svetlana Leva “Drifta hallē” jutās kā zivs ūdenī, jo ātrums viņā vienmēr radīja pozitīvu adrenalīna devu. Tomēr, runājot par ekstrēmiem piedzīvojumiem, viņa ir pārliecināta, ka tas bija dalība šovā “Dejo ar zvaigzni”. “Es nebiju redzējusi nevienu šovu. Un pirmā doma, saņemot uzaicinājumu atnākt uz atlasi, bija es pastāvēšu maliņā, kaut ko padejošu. Mani izbrāķēs un šovā būs jāstāv kaut kur aizmugurē aiz citiem dejotājiem. Taču notika pavisam savādāk. Tiešraide – es dejoju viena kopā ar savu deju partneri. Turklāt, jādejo tehniski pareizi un tiešraides laikā jārunā latviešu valodā, pat nav iespēja apdomāties, kā pareizāk izteikties. Lūk, tas bija ekstrēmi,” smaidot atzīstās uzņēmēja. Šova laikā izdejotas tika daudzas dejas, taču favorīte nenoliedzami ir tango. “Tā deja izstaro seksualitāti, kaisli un ļauj parādīt sievietes spēku un enerģiju,” norāda Leva. Šovā iegūtas iemaņas šobrīd gan netiek aktīvi izmantotas, jo sievietes vīrs deju soļu apgūšanai nepakļaujas. Jāsaka, ka Leva vēl nav atmetusi cerības vīru izdancināt: “Es aktīvi rīkoju dažādas balles. Tā kā man vēl ir visas iespējas kādreiz arī savu vīru pierunāt apgūt balles dejas!”

Vēl pirms dažām dienām sieviete atpūtās ārzemēs un gaidot reisu viena diena tika pavadīta Nīderlandes galvaspilsētā Amsterdamā. “Man ārzemēs nevajag veikalus. Es baudu pastaigas, arhitektūru un vietējo atmosfēru. Man patīk sēdēt ārā saulītē un vērot pilsētu. Amsterdama man ļoti patika,” stāsta Leva. Tiesa, kā jau visi šīs pilsētas viesi, arī miljonāre vēlējās sevi izklaidēt ar pie mums aizliegto, bet Amsterdamā legalizēto marihuānas smēķēšanu. “Es nekad dzīvē neesmu pīpējusi zālīti. Un man tiešām beidzot gribējās uzpīpēt. Ejot pa ielu, mēs uz katra stūra sajutām marihuānai raksturīgo aromātu. Izstaigāju dažus veikaliņus, bet nekā – zāles nav. Iegāju kafejnīca, izšķirstīju vairākas reizes ēdienu karti, domāju, varbūt tur būs atsevišķā sadaļā cepumi ar marihuānu vai kas tāds. Taču, visi meklējumi bija bez rezultātiem. Un jautāt vietējiem mums bija neērti. Tāpēc būs jābrauc vēl kādreiz uz turieni,” pastāsta Leva. Tiesa, vienā no sociālajos tīkos publicētajām ceļojuma bildēm, uzņēmēja redzama Amsterdamā kanāla mālā – taču tiltiņa otrā pusē redzamais piestātnes bārs un viesnīca “Green House” ir slavena ar savu zāles un halucigēno vielu daudzveidību. Tā kā no meklētajiem labumiem uzņēmēja bija nepilnu divu minūšu gājienā.

 

 

 

Foto: Jānis Ogle un instagram.com

 

Saistītās tēmas: Dejo ar ZvaigznimiljonāreSveta Loevauzņēmēja

youtube icon
Abonēt youtube