Pirmdien, 1. maijā, pašmāju grupa “Triānas Parks” aizvadīja savu pirmo mēģinājumu uz “Eirovīzijas” lielās skatuves. Grupas soliste Agnese Rakovska nelika vilties šī konkursa kvēlākajiem faniem un izcēlās ar savu vizuālo tēlu. Rakovska mēģinājumā uz skatuves kāpa futūriskos hameleonā krāsas zābakos.

 

Pat oficiālā “Eirovīzijas” dziesmu konkursa mājas lapā trīs no četrām pirmdienas aktuālākajām ziņām bija veltītas Latvijas grupai “Triānas parks”. Savukārt sociālajā tīklā youtube.com simtiem “Eirovīzijas” fanu jau ir paspējuši ievietot savus sajūsmas pilnos video blogus par to, cik krāsaini un neparasti bija latvieši savā mēģinājumā.

Atgādinām, ka latviešu grupa “Triānas Parks” starptautiskajā dziesmu konkursā “Eirovīzija” piedalās ar dziesmu «Line». Konkursa pirmais pusfināls, kurā piedalīsies arī Latvijas pārstāvji, norisināsies 9. maijā. Grupai piešķirts 18. kārtas numurs. Latvijai konkursā būs jākonkurē ar Zviedrijas, Gruzijas, Austrālijas, Albānijas, Beļģijas, Melnkalnes, Somijas, Azerbaidžānas, Portugāles, Grieķijas, Polijas, Moldovas, Islandes, Čehijas, Kipras, Armēnijas un Slovēnijas pārstāvjiem. “Eirovīzijas” fināls notiks 13. maijā.

 

Foto: Publicitātes foto EBU un instagram.com

youtube icon
Abonēt youtube