Aizvadītās nedēļas garumā daudzās Latvijas pilsētās risinājās televīzijas šova “X-Factor” pirmās atlases. Tika sameklēti atbilstošākie personāži, kam būs iespēja sevi atrādīt televīzijas kamerām un jau īstajai žūrijai. Orģinālajā “X-Factor” šovā par īstu suņu naglu dalībnieku pēcpusēs ir uzskatāms ilggadējais vērtētājs Saimons Kauels. Ilgi tika meklēts viņam līdzvērtīgs kadrs arī mūsu šovam un, kā atklāja portāls ritakafija.lv, visdrīzāk šos pienākumus uzņemsies pašmāju estrādes Dīva Olga Rajecka.

Nenoliedzami šova “X-Factor” firmas zīme ir viens žūrijas pārstāvis, kas liek panikā raudāt dalībniekiem un skatītājiem sajūsmā aplaudēt. Orģinālajā britu un amerikāņu versijā, tas ir Saimons Kauels. Austrālijas šovā ar prieku dalībniekus nerroja Adams Lamberts un mūzikas leģenda Kriss Aizeks. Savukārt itāļu versijā savu ļauno pusi ar prieku izrāda skatuves saldais puisēns Mika. Latvija ir maza, visi viens otru pazīst un baidās izteikties asi un tiešām kritiski. Tāpēc, doma par pašmāju “X-Factor” žūriju, ir jautājums, kas interesē daudzus. Pēc drošas un neoficiālas informācijas portālam ritakafija.lv izdevās atklāt divas karstākās intrigas. Pirmkārt, baumas par Raču žūrijā neapstiprinās. Izrādās viņš pat nav ticis uzrunāts. Un otrā intriga, kas būs biedējošākais un skatītāju mīlētākais cilvēks žūrija. Pēc neoficiālas informācijas dziedātāja Olga Rajecka ir tikusi uzrunāta vairākas reizes. Precīzāk tik ilgi, kamēr viņa devusi savu vārdu.

Pagaidām šo informāciju neapstiprina ne TV3, ne pati māksliniece. Taču, neviena no pusēm nesaka, ka tā nav. Un droši avoti televīzijā vēsta, ka Oldzīte aizvadītajā nedēļā ir bieži manīta MTG tuvumā.

“X-Factor” atlase Rīgā:

Olga Rajecka “O!Kartes skatuve” žūrijā:

Saimona Kauela spilgtākie mirkļi:

https://www.youtube.com/watch?v=n9oxSo82esQ

Adama Lamberta spilgtākie mirkļi:

Spilgtākie Mika komentāri:

https://www.youtube.com/watch?v=_MEwqsC-_VY

 

Foto: Jānis Ogle un LETA

Video: youtube.com

Saistītās tēmas: Olga RajeckaX-Factor

youtube icon
Abonēt youtube