Šoreiz TV3 šovu “X-Faktors” pameta uzreiz divi dalībnieki. Par palikšanu ar dziesmu cīnījās Adriāna Miglāne un “Kouke band”. Taču pirms šīs episkās divkaujas beidzās laimīgo nejaušību laiks un šovu nācās pamest skatītāju balsojuma pēdējās vietas ieguvējam Laurim Bergmanim.

 

Pēc aizvadītās nedēļas izbalsošanas skatītāji interneta komentāros metās uzbrukumā žūrijai un pārējiem šovā palikušajiem dalībniekiem. Tā, piemēram, vienā no pašmāju lielākajiem ziņu portāliem komentētāji teju vienbalsīgi sūkstījās, ka šovu būtu bijis jāpamet nevis Nadeždai, bet Laurim Bergmanim. “Viņam vispār šovā nebija jābūt. Toreiz krēslu saņēma pavisam cits puisis. Nebūtu viņš atteicies, šī dziedošā nejaušība nemaz nebūtu tikusi tik tālu. Fui, žūrijai. Vajadzēja mainīt noteikumus un vienkārši izmest ārā tos, kas nemāk dziedāt”, raksta viens no komentētājiem.

Jāatgādina, ka, patiešām, krēslu pārbaudījumā Aija Auškāpa Laurim vietu savā komandā neatrada, dodot priekšroku puisim no grupas “Framest”. Tomēr, pēdējā brīdī finālā iekļuvušais dalībnieks uzmeta šovu un devās koncertēt kopā ar savu grupu uz Štatiem. Savukārt, viņa vietā finālā iekļuva sirsnīgais Lauris Bergmanis. Diemžēl, šodien viņa laimīgo nejaušību laiks beidzās un skatītāju balsojumā viņš palika pēdējā vietā. Tāpēc Laurim pat netika dota iespēja pacīnīties par palikšanu šovā. Savukārt žūrija, noklausoties vājāko dalībnieku glābšanās dziesmas, nolēma mājup sūtīt arī  “Koukie Band”.

Foto: TV3 publicitātes foto un facebook.com

 

Saistītās tēmas: Koukie BandLauris BergmanisX-FactorX-faktors

youtube icon
Abonēt youtube