Latvijas pirmā un vienīgā repa supergrupa “Singapūras Satīns” nupat izdevuši savu trešo videoklipu no gaidāmā debijas albuma “Iespēja viena”.

“Mēs izlēmām, ka trešajam singlam ir jābūt mūsu ex-menedžera FlowReeps debijas dziesmas G MIX’am, kurā mēs parādam atbalstu šim nenovērtētajam jaunajam talantam. Pati dziesma mums bija neliels izaicinājums, jo ne katru dienu nākas runāt par tik nopietnām un dziļām tēmām, taču salikām galvas kopā un katrs piedeva savu unikālo interpretāciju FlowReeps iepriekš uzdotajam un daļēji retoriskajam jautājumam – ko tu dari klubā?!

Cilvēki mums bieži prasa – kā jums iet, kad būs koncerts, ko domājat par Eirovīziju, bet neviens mums nekad nav pajautājis, ko mēs darām klubā, jo vienmēr tas šķitis tik pašsaprotami.
Mēs ceram, ka ar savu lirisko pienesumu garadarbam, esam vienreiz un par visām reizēm atbildējuši” stāsta grupas dalībnieki.

Skaties Singapūras Satīna pirmos divus videoklipus “Miera nav (pied. Zemsegu Pasaule)” un “Pūpolsvētdiena (pied. Kaņepe)” grupējuma oficiālajā YouTube lapā un klausies tos Spotify.

Avots: parmūziku.lv

youtube icon
Abonēt youtube