Pavasara mode pārsteidz un kārdina ar bagātīgu krāsu paleti, kolorītiem ziedu rakstiem, tropiskiem motīviem, ko papildina klasiskas vērtības – melnbalta grafika un jūrnieku stila kombinācijas. Gatavojoties siltajai sezonai, iepazīsties ar aktuālākajām modes tendencēm, kas noteikti jāiekļauj arī tavā iepirkumu sarakstā. Plašāk par to, kā un ar ko kombinēt trendīgākās lietas, padomos dalās tirdzniecības centrsDomina Shopping sadarbībā ar stilistēm Daci Vaivaru un Katrīnu Remesu-Vanagu.

 

Maigi pasteļtoņi

Svaigas vēsmas un gaisīgu noskaņojumu pavasara garderobē ienesīs maigu pasteļtoņu kombinācijas. “Izvēlies plānu pavasara mēteli vai klasisku žaketi viegli zilos toņos, papildinot tēlu ar sievišķīgu, maigi rozā kleitu. Elegantam koptēlam piestāvēs arī klasiski aksesuāri gaišos toņos – neliela rokassomiņa, augstpapēžu laiviņas, klasisks rokaspulkstenis un zīda lakats ar ziedu apdruku,” iesaka Katrīna Remesa-Vanaga.

 

Botāniskais šiks – bagātīga ziedu buķete

Iestājoties siltajam laikam, ziedi uzplaukst visā savā krāšņumā, ne tikai dabā, bet arī apģērbā un aksesuāros. Modernas sievietes garderobe šajā pavasarī neiztiks bez sulīgām krāsām un plašu ziedu buķeti – klasiskām rozēm, tulpēm un magonēm vai maigiem ābeļziediem un kolorītiem eksotiskiem augiem. Šajā sezonā ziediem jābūt krāšņiem un pamanāmiem apdrukas, aplikācijas vai gleznojuma veidā.

 

Gaiši zila, svītraina kreklblūze

thestylegazer

Viena no šīs sezonas iekārojamākajām tendencēm ir blūze no gaiši zila, svītrota auduma, kas tā vien atgādina klasisku vīriešu garderobes kreklu. Šāda blūze, papildināta ar ziedu izšuvēm vai apdruku, lieliski piestāvēs gan pie klasiskiem zīmuļsvārkiem un augstpapēžu laiviņām darbam birojā, gan sportiskam ikdienas stilam, kombinācijā ar plēstiem džinsiem un sportiskiem apaviem.

 

Vitamīnu kokteilis – šokējoši rozā, citrondzeltens un zils

Šobrīd aktuālajā krāsu paletē pretī pasteļtoņiem stājas efektīvā fuksiju krāsa, kas modes vēsturē pazīstama kā šokējoši rozā. Romantiskā stilā pie spilgtas volānu kleitas piestāvēs ziedu aksesuāri, bet fuksiju krāsas aksesuāri papildinās apģērbus ar grafiskām svītrām vai eksotisku apdruku.

Citrondzeltenā krāsa ir viena no populārākajām vasaras garderobē jau vairākas sezonas. Tā piešķir enerģiju, simbolizē aktivitāti un neatkarību. Kombinācijā ar jūras zilo, aveņsarkano vai sārto toni radi savu vitamīnu kokteili apģērbā gan dodoties uz darbu, gan atpūšoties pludmalē,” uzsver Dace Vaivara.

 

Jūrnieku stils un melnbaltā grafika

Nemainīga vasaras aktualitāte ir jūrnieku stila variācijas – tumši zilā, baltā un sarkanā krāsa. Eleganta izvēle būs strīpaina žakete, blūze vai tops kombinācijā ar platām biksēm vai strīpaina kleita ar elegantiem aksesuāriem. Tēlu noteikti papildinās arī rotaslietas ar jūras motīviem – koraļļiem un jūraszvaigznēm, kas atgādinās par atvaļinājumu pie Vidusjūras.

Papildus klasiskajām jūrnieku strīpām sezonas tendence ir klasiskā melnā un baltā kombinācijas, apvienojoties drosmīgās grafikas apdrukās – punktiņi, apļi, svītras un abstrakti raksti ir sezonas modes hits. Baltās un melnās krāsas kombinācija atklās valkātājas vēlmi izcelties un vienlaikus radīs klasisku eleganci.

 


Publicitātes foto

Saistītās tēmas: modestilstendence

youtube icon
Abonēt youtube