Ir noslēgusies pirmā atlases kārta populārā televīzijas šova “X-Factor” Latvijas versijai. Vasarā atlasītajiem dalībniekiem būs jāstājas kameru un žūrijas priekšā, lai pārliecinātu, ka viņi ir īstie tīrradņi, kam vieta ir uz skatuves. Ar dalībniekiem un kamerām viss ir skaidrs, taču šova žūrija aizvien tiek meklēta. Izrādās, ka arī estrādes dīva Olga Rajecka tomēr nebūs šī šova žūrijas sastāvā.

Sākot darbu pie šī projekta, viens no galvenajiem uzdevumiem bija atrast interesantu, profesionālu žūriju, kas vēl nav masveidā tiražēta citos šovos. Ņemot vērā skatītāju negatīvos komentārus, bija absolūti skaidrs, ka Guntaru Raču šī šova žūrijā neredzēt. Taču, nekāda informācija par iespējamo žūrijas sastāvu līdz šim netika minēta. Vēl nedēļu pirms sākās pirmās dalībnieku atlases, “MTG TV Latvija” pārstāve Laima Kristapsone skaidroja, ka darbs pie žūrijas sastāva vēl ir procesā un tiek izskatīti vairāki varianti. Vienīgais, ko televīzijas pārstāve skaidri varēja apstiprināt, ka žūrijā nebūs jau pieminētais Račs. Sākoties pirmajām atlasēm, aizvien biežāk sāka izskanēt dziedātājas Olgas Rajeckas vārds. To piesauca gan atsevišķi šī projekta tehniskie cilvēki, gan daži no pagaidu žūrijas. Savukārt, šis atlases pēdējā dienā Rajecka žūrijā jau tika minēta nevis kā varbūtība, bet fakts. Turklāt, starp mēles trinējiem bija arī šī šova vadītājs mūziķis Markus Riva. Neformālā sarunā ar potenciālajiem šova dalībniekiem viņš atklāja, ka Latvijas versijā Saimons Kauels būs tieši Rajecka.

Acīmredzot, šoreiz nav sanācis, kā tika plānots. Nedēļas vidū kādā MTG piederošā portālā parādījās oficiāls paziņojums, ka Rača un Rajeckas šova “X-Factor” žūrijā nebūs.

Saistītās tēmas: X-faktorsžūrija

youtube icon
Abonēt youtube