Pasaules līmeņa slavenības  un kino industrijas smagsvari 70.starptautiskā Kannu kinofestivāla oficiālajā atklāšanas ceremonijā centās izcelties ar saviem tērpiem un luksus rotām. Protams, visspožāk laistās briljanti. Portāls ritakafija.lv piedāvā aplūkot četras šī festivāla greznākas rotas,  kuras radījis luksus zīmols “Chopard”. 

 

Prestižais kinofestivāls tika atklāts ar franču kinorežisora Arno Deplešēna (Arnaud Desplechin) filmas “Ismaela rēgi” pirmizrādi. Šīs filmas varone, franču kinozvaigzne Mariona Kotiljarda (Marion Cotillard) apžilbināja publiku ar briljanta auskariem un baltā zelta pulksteni, kas rotāts ar 7.28 karāta briljantu.

 

 

Itāļu aktrise Alba Rohrvačere (Alba Rohrwacher) savu sarkanā paklāja tērpu bija papildinājusi ar dzeltenā zelta un baltā zelta auskariem, kas rotāti ar pāri 6.66 karātu dzeltenajiem briljantiem.

 

Savukārt slavenā amerikāņu aktrise Džuliana Mūra (Julianne Moore) šogad izcēlās ar īpaši grezniem auskariem no  baltā zelta, kas rotāti grezniem rubīniem un 2,3 karātu briljantu.

 

Foto: publicitātes foto

 

 

youtube icon
Abonēt youtube