Sprādziens Mančestra liek satraukties arī Lielbritānija dzīvojošo latviešu piederīgajiem. Tiesa uz doto brīdi vēstniecība ziņo, ka starp cietušajiem nav neviens Latvijas iedzīvotājs. Jebkurā gadījumā Latvijas vēstniecība Lielbritānijā šobrīd darbojās pastiprinātā režīmā un aicina valstspiederīgos paziņot tuviniekiem Latvijā, ka viņi ir drošībā.

 

 

“22.maijā Lielbritānijas pilsētā Mančestrā koncerta laikā arēnā notika sprādziens. Ir daudzi bojāgājušie un ievainotie. Ārlietu ministrija ir pastāvīgā saziņā ar Lielbritānijas atbildīgajām iestādēm, un pašreiz ministrijas rīcībā nav informācijas par sprādzienā iesaistītajiem Latvijas valstspiederīgajiem,” teikts Ārlietu ministrijas paziņojumā. Ja Jums ir nepieciešama konsulārā palīdzība, lūdzam sazināties ar Latvijas vēstniecību Lielbritānijā pa tālruni +44 7770613540 vai zvanot uz Konsulārā departamenta tālruni ārkārtas situācijām Rīgā: +371 26 33 77 11 vai rakstīt uz e-pastu palidziba@mfa.gov.lv.

Aktuālajai informācijai par notikušo var sekot līdzi Mančestras policijas sociālajos tīklos @GtrManchesterPolice vai @gmpolice.

Foto: faceboook.com

Saistītās tēmas: MančesteraSprādziens

youtube icon
Abonēt youtube