Pagājušajā nedēļā, 25. maijā, simpātiskā puišu grupa “Rock’n’Berries” īpašā prezentācijas koncertā, kas risinājās Latvijas 1. Rokkafejnīcā, publikas vērtējumam nodeva sava jaunākā skaņdarba “Zvaigznēs ierakstīts” videoklipu. 

Savu īpašo prezentācijas koncertu grupa iesāka ar jau zināmām dziesmām no albuma “Smoothie call“. Apmeklētāji tika iepriecināti arī īpašu pārsteigumu – viesmāksliniekiem Normundu Rutuli un Anitu Intaiti. Pēcāk visiem bija iespēja baudīt jaunā videoklipa  “Zvaigznēs ierakstīts” pirmizrādi.

Videoklipu ir veidojis operators un režisors Edgars Trankalis (ET Production), un šis ir stāsts par puisi, kuram ir apnicis tikt sāpinātam meitenes dēļ. Lai gan meitene viņam nepārtraukti liek vilties, viņš tai ir pārāk spēcīgi pieķēries, lai spētu pielikt punktu attiecībām. Galveno lomu videoklipā attēlo pats grupas “Rock’n’Berries” solists Oskars Millers, bet meitenes lomu– Anete Janko. Videoklips ir uzņemts saulainajā Maljorkā, Spānijā ļoti vasarīgā noskaņā, grupai un filmētājam trīs dienu laikā apceļojot salas skaistākās vietas.

“Ceram, ka mūsu atbalstītājiem patiks mūsu jaunais videoklips, un mums ir liels prieks par to, ka dziesma jau pirmajās divās nedēļās pēc tās iznākšanas ir guvusi atsaucību Latvijā un gūst labus panākumus Latvijas Radio 2 Muzikālās bankas dziesmu aptaujā,” saka grupas “Rock’n’Berries” dalībnieki.

Dziesmas producēšanā piedalījies Roberts Memmēns, bekvokālus iedziedājusi Alise Kante.

Paldies sakāms arī visiem videoklipa filmēšanā iesaistītajiem cilvēkiem un uzņēmumiem, īpaši – PEPSI Centrs (bijušais Zelta Boulings) un Latvijas 1. Rokkafejnīca.

Saistītās tēmas: Rock'n'BerriesvideoklipsZvaigznēs ierakstīts

youtube icon
Abonēt youtube