Jau no trešdienas vakara aptuveni simts puikas un futbola fani par sava veida svētnīcu uzskata Rīgas centrā esošo “Radisson Blu Rīdzene”, kur apmetusies Portugāles futbola izlase ar šī brīža pasaules slavenāko futbolistu Krištianu Ronaldu. Trīs dienu medības ir vainagojušās panākumiem un šodien slavenie futbolisti devās pastaigā pa Rīgu, lai iemūžinātos ar faniem.

 

Lielākie entuziasti slavenos viesus tvarstīja jau ceturtdien pie Skonto stadiona. Dažiem patiešām izdevās tikt pie trofejām – sportistu autogrāfiem un pat selfijiem. Savukārt ap 20:30 pie viesnīcas, kurā sportisti mitinās, portāls RītaKafija.lv sastapa pārsimts fanus, kuri nepacietīgi gaidīja ierodamies futbolistus no treniņa. Autobusam iebraucot šķērsielā, pūlis uzgavilēja neviltotās ovācijās. Laipnākais pret sagaidītājiem bija Nani, kas dāsni dalīja autogrāfus un neliedza ar sevi iemūžināties sagaidītājiem. Savukārt puiku lielākais elks Ronaldu tikai pamāja ar roku un devās uz viesnīcu, pat īsti nepiestājot. Divi no viņa faniem nebija gatavi samierināties doties mājup tukšām rokām un apsargu nemanīti pārleca pār barjeru un pieskrēja pie futbolista, apķeroties ap viņu. Ronaldu nedaudz apstulba. Taču savu puikas panāca un tika pie kārotā autogrāfa. Pēcāk laimīgie jaunekļi ar sajūsmu rādīja savas iegūtās trofejas – selfijus un autogrāfus no Portugāļu izlases spēlētājiem. Kā viss draudzīgāko visi vienbalsīgi atzina Nani, bet Ronaldu kā tādu – ļoti lepnu. Taču tik un tā tieši Ronaldu paliek viņu elks numur viens.

Šodien portugāļi beidzot pameta savu cietoksni “Radisson Blu Rīdzene” un devās nelielā pastaigā pa Rīgas ielām. Precīzāk, apgāja apli ap viesnīcu. Taču ar to pietika, lai iepriecinātu daudzos fanus un autogrāfu medniekus.

Foto: Jānis Ogle un LETA

Saistītās tēmas: FutbolsKrištianu RonalduPortugāle

youtube icon
Abonēt youtube