Pagājušajā nedēļā Ogres vietējā klubā viesojās pašmāju karaoke tēvs Frīdis jeb īstajā vārdā Aivars Freimanis. Līdz pat trijiem naktī savu dziedāšanas talantu izrādīt gatavie ogrēnieši lustējās ballītē kopā ar leģendāro Frīdi. Īstu ballītes atmosfēru radīja skaistumkonkursa “Mrs. Top Of The World 2016” skatītāju simpātiju ieguvēja Zanda Panava, kas uz karaoki ieradās jautrā draugu kompānijā.

 

Motokluba “Vēja brāļu ordenis” runas vīrs un karaoke tēvs aizvadītajā nedēļā piestāja Ogrē, kur vietējā klubā sarīkoja neaizmirstamu ballīti. Nedaudz pēc vienpadsmitiem vakarā, sākoties pasākumam, cilvēki bija visai kautrīgi un pie mikrofona nebūt nesteidzās izrādīt savas dziedāšanas prasmes. Tāpēc leģendārais Frīdis uzsauca tostu: “Paceļam glāzes augšā, lejā, priekšā un iekšā!” Un ilgi nebija jāgaida, lai uz skatuves steigtos pirmais dziedonis. Taču īstā ballīte sākās, kad uz skatuves ar “The Cranberires” dziesmu “Zombie” uzstājās skaistumkonkursante Zanda Panava, kas Indijā pārstāvēja Latviju konkursā “Mrs. Top Of The World 2016”. Dāma pārsteidza ar savu vokālu un visai ātri iepatikās karaoke tēvam Frīdim, kas atlikušajā vakara daļā dāmu sauca mīļi par Zandiņu.

Kā noskaidroja portāls RītKafija.lv, Zanda ir ogrēniete jau no bērnības un dziedāšana ir viņas hobijs , un arī skaistumkonkursā kā talanta demonstrējumu viņa izvēlējās dziedāšanu. Savukārt runājot par karaoki, viņa šogad veiksmīgi cīnījās par godalgām pašmāju “Karaokes čempionāta” finālā.

 

Foto: Jānis Ogle un klubs Hauze

Saistītās tēmas: Aivars FreimanisFrīdisKaraokeZanda Panava

youtube icon
Abonēt youtube