Jau pēc nepilnas nedēļas skatītāju vērtējumam tiks nodota atjaunotā izrāde “Tobago” ar komponista Ulda Marhilēviča melodijām un dzejnieces Māras Zālītes radīto liriku. Uz skatuves kāps teju viss pašmāju teātra zieds, kas ar šo izrādi apceļos vairākas Latvijas pilsētas. Portālam ritakafija.lv bija iespēja ielūkoties, kā rit šīs izrādes mēģinājumi.

 

Par dāmu vecumu publiski runāt nepieklājas, tomēr redzot izcilo kino un teātra dīvu Olgu Dreģi metoties jestros dančos ir grūti noticēt, ka šī možā kundze jau nākamgad svinēs astoņdesmit gadu jubileju. Izrādās Dreģes skaistuma un mūžīgās jaunības noslēpuma formula ir visai elementāra. “Vienkārši jāiet un jādara un nedrīkst aizmirst arī sapucēties,” smaidot savu mundruma noslēpumu atklāj aktrise. Un tā viņai ir pārpārēm. Īpaši aktrise atplauka brīdī, kad mēģinājumā bija jāļaujas jestrām dejām ar kolēģi Andri Bērziņu. Tērpies savā baltajā uzvalciņā Bērziņš pierādīja, ka aizvien spēj turēt līdz jaunajai paaudzei un ja vajag var arī kārtīgi uzdancot.

Atgādināsim, ka vēl izrādē piedalās aktieri Mārcis Maņjakovs, Aija Dzērve, Jānis Paukštello, Juris Frinbergs, Indra Briķe, Juris Gornavs, Madara Botmane, Sarmīte Rubule u.c., kā arī dejotāji un, protams, pats mūzikas autors Uldis Marhilevičs, kurš visās izrādēs gan sēdēs pie klavierēm, gan iejutīsies Stāstnieka lomā.

 

Saistītās tēmas: Andris BērziņšOlga DreģeTobago

youtube icon
Abonēt youtube