Valsts policija (VP) Liepājā pazudušā zēna meklēšanā piesaistījusi ūdenslīdējus, aģentūrai LETA pastāstīja VP Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova.

Lai gan brīvprātīgo iesaiste Liepājā pazudušā zēna meklēšanā ir pārtraukta, šobrīd meklēšanā ar dažādām metodēm turpina iesaistīties policija un bruņotie spēki. Tāpat piesaistīti ūdenslīdēji, taču policija pagaidām neatklāj, kuras ūdenskrātuves tiek pārmeklētas.

Versijas par zēna pazušanu ir vairākas, taču policija tās nekomentē.

Tāpat policija aicina iedzīvotājus pārskatīt savā rīcībā esošo video reģistratoru ierakstus un, ieraugot ko līdzīgu meklētajam zēnam, nogādāt ierakstus policijā.

Jau ziņots, ka Valsts policijā svētdien saņemts iesniegums par to, ka sestdien ap plkst.8.30 no savas dzīvesvietas Liepājā, Pāvilostas ielā, izgāja piecgadīgais Ivans Berladins.

Zēns ir vidējas miesas uzbūves, viņam ir īsi, gaiši mati, zilas acis. Viņam mugurā bija zila adīta jaka ar rāvējslēdzi un zilas sporta bikses. Kājās bija raibas zeķes un sandales bēšā krāsā. Zēns sarunājas krievu valodā.

Ja kādam ir informācija par zēna iespējamām uzturēšanās vietām, policija par to lūdz informēt, zvanot uz tālruņa numuru 110.

Saistītās tēmas: Ivans Berladins.

youtube icon
Abonēt youtube