Šobrīd Salacgrīvā risinās festivāls “Positivus” un kā ierasts šim festivālam starp galvenajiem māksliniekiem bija arī Elijas Goldingas koncerts. Šoreiz brīnumainā kārtā ar dāmu īsi pirms viesošanās Latvijā nekādas ķibeles nebija notikušas un savu uzstāšanos viņa arī neatcēla. Koncerts, protams, priecēja festivāla fanus, taču lielākais prieciņš par Goldingu bija pasažieru lidmašīnas stjuartiem.

 

Elijas Goldingas attiecības ar pašmāju festivālu “Positivus” varētu raksturot kā komplementāri neveiksmīgas. Pēc uzstāšanās 2014.gada festivālā sajūsmā bija festivāla rīkotāji un arī pati Goldinga. Tika nolemts viņu aicināt atkal uz Latviju un viņa piekrita. Un pēdējā brīdī atteicās ierasties. Līdzīgi notika arī pagājušajā “Positivus” festivālā – viņa dažas dienas pirms festivāla atcēla savu ierašanos Latvijā, jo bija pamanījusies saslimt. Ieraugot Goldingas vārdu starp šī gada festivāla galvenajiem māksliniekiem, netrūka skeptiķu un jokdaru. Bija pat izveidota facebook lapa ar jautājumu, kāpēc Goldinga šogad neieradīsies? Par spīti skeptiķiem Goldinga vakar tomēr kāpa uz festivāla skatuves. Savukārt, sociālajā tīkla instagram.com viņa ievietoja pat īsu video retrospekciju par savu viesošanos “Positivus” festivālā.

https://www.instagram.com/p/BWmR52ulcZ2/?taken-by=elliegoulding

Tomēr, vislielākais prieciņš par britu mākslinieces vizīti ticis nevis festivāla faniem, bet pašmāju avio kompānijas “airbaltic” stjuartiem, kas apkalpoja reisu no Londonas, kurā lidoja Goldinga. Viņiem tika selfijs ar slaveno mākslinieci, kas kalpo kā kompānijas reklāmas foto sociālajos tīklos.

 

Foto: facebook.com un LETA

Saistītās tēmas: Elija GoldingaFestivālsPositivus 2017

youtube icon
Abonēt youtube