Šodien Latvijas vīriešu basketbola izlase aizvadīs savu pēdējo pārbaudes spēli, lai kārtīgi sagatavotos “EuroBasket2017” cīņām. Portāls ritakafija.lv kā jau daudzi jūt līdzi mūsu basketbolistiem laukumā. Taču, no fanošanas brīvajā laikā piedāvājam iepazīt izlases spēlētājus ārpus laukuma. Sāksim, protams, ar komandas kapteini Jāni Blūmu.

Komandas kapteinis Jānis Blūms aprīlī nosvinēja savu 35 gadu jubileju un ir viens no pieredzes bagātākajiem spēlētājiem komandā. Interesanti, ko par sevi Jānis vēsta caur sociālajiem tīkliem? Un kāds viņš īsti ir ārpus basketbola laukuma? To centāmies noskaidrot izpētot viņa sociālajos tīklos publicēto informāciju. Ar savu sievu Lieni Blūmu basketbolists kopā ir vairākus gadus un ir tētis  dēlam Robertam (10), kas ģimenē mīļi saukts par Robi un meitai Amandai (5). Ja neskaita foto no basketbola spēlēm, tad tieši laiks, kas pavadīts kopā ar sievu un bērniem ir lietas, kas dominē basketbolista sociālajos tīklos. “Kad bērni atnāk uz spēli, man tā ir dubultiedvesma – mūždien, ja bērni skatās spēli klātienē, man ir labāki rezultāti. Tādās reizēs mūsu komanda reti zaudē,” tā vienā no savām intervijām reiz atzinās pats Blūms. Uzreiz aiz sporta un ģimenes mūsu basketbola izlases kapteini interesē ēdiens. Jā, jā, viņš ir viens no tiem, kam sociālajos tīklos diezgan daudz figurē fotogrāfijas ar ēdienu. Tāpat Blūms ir aktīvās atpūtas piekritējs, sniega kvadricikli, SUP dēļi un peldēšana ir viņa atpūtas veidi. Dāmas Blūmu visai bieži ierindo pie pašmāju seksīgākajiem vīriešiem. Un izrādās pie sava izskata vīrietis patiesi piedomā. Neskatoties uz savu sportiski aktīvo dzīvesveidu, viņš gluži kā mūsdienu pilsētas “dendiji” labprāt apmeklē “Barbershop” salonus un ar to palepojas sociālajos tīklos. Tāds, lūk, ir Latvijas vīriešu basketbola izlases kapteinis ārpus basketbola laukuma.

Atliek cerēt, ka “EuroBasket2017” spēles tiešraidi skatīsies vīrieša bērni un iedvesma basketbola laukumā būs lielāka kā jebkad.

Foto: facebook.com

 

youtube icon
Abonēt youtube