Diemžēl pēc mazāk kā 48 stundām televīzijas skatītāji uz ekrāniem ieraudzīs šīs sezonas pēdējo “Troņu spēļu” sēriju. Un seriāla pasaulē iestāsies ziema, bet “Troņu spēļu” fani ieslīgs gadu ilgās pārdomu gaidās pēc astotās sezonas. Pirms pēdējās sērijas seriāla fani masveidā pārtop par noslēpumaino ledus valdnieku “Nakts karali”, lai kopā sagaidītu “Ziemu”.

Nenoliedzami viena no lielākajām seriāla “Troņu spēles” intrigām ir “Nakts Karaļa” personība, kas viņš īsti ir. Ar saukli kļūsti par “Nakts karali” seriāla veidotāji kopā ar sociālo tīklu facebook.com ir izveidojuši aplikāciju, kas ļauj sevi ļoti viegli pārvērst noslēpumainajā ledus būtnē ar koši zilajām acīm. Kārdinājumam iejusties “Nakts karaļa” veidolā ļaujas arī virkne slavenību, šonedēļ “Nakts karaļa” tēlam ļāvās amerikāņu futbola zvaigzne Toms Breidlijs. Iespējams, tas radīja milzu vēlmi arī citiem seriāla faniem kļūt par valdnieku aiz ledus sienas.

Ja arī tu gribi seriāla pēdējo sēriju sagaidīt izskatoties kā “Troņu spēļu” mistiskais ļaundaris “Nakts karalis” spied uz linka: https://www.facebook.com/fbcameraeffects/tryit/1964439377132379/

 

Foto: facebook

Saistītās tēmas: Toms BreidlijsTroņu Spēle

youtube icon
Abonēt youtube