Šodien, 29.augustā Dienvidāfrikas republikas pilsētā Durbanā notiekošajā pasaules skaistumkonkursā “Mrs Universe” dalībnieces demonstrē savus talantus. Latvijas pārstāve Zanda Panava konkursā dziedās folkdziesmu “Es atnācu uguntiņu”. Uzstāšanās laikā būs redzams arī šis dziesmas videoklips, kas pirms tam tapis Latvijā uz Svētā Meinarda salas Ikšķilē.

 

Vēl pirms savas uzstāšanās uz skatuves konkursā “Mrs Universe” talantu konkursā Latvijas pārstāve Zanda Panava nonāca preses uzmanības centrā. Iemesls tam ir visai episkais videoklips, kas tapis viņas priekšnesumam. Latviete konkursā uz skatuves izpildīs Zigmāra Liepiņa apdarē veidoto tautas dziesmu “Es atnācu uguntiņu”. Dziesmas pavadījumu  viņai veidoja pašmāju roka balss Atis Ieviņš. Dziesmu kopā ar skaistumkaralieni izpilda arī Ķeguma jauktais koris “Lins”. Kopā ar koristiem un savām meitām Robertu Noelu un Esteri Eleonoru sieviete izveidojusi arī ļoti episku videoklipu. Tas tapis senākajā Baltijas mūra celtnē Ikšķilē esošajā Meinarda salā. Tāpat arī klipā redzama viena no Zandas mīļākajām vietām pie mājām Ogrē blakus Daugavai.

Jāatgādina, ka viens no konkursa šā gada mērķiem ir pievērst sabiedrības uzmanību vardarbībai ģimenē. Akcija “One voice” trešdien izskanēs 84 pasaules valstīs – arī Latvijā. Ar mērķi pievērst uzmanību šai tēmai arī Latvijā, ar Zandas atbalstu  notiks īpašs ”flešmobs”, kas rosinās aizdomāties par šīs tēmas nozīmīgumu.

Foto: facebook.com

youtube icon
Abonēt youtube