Teju piecu gadu garumā izcelties mīlošais šļagermūzikas izpildītājs Sandis Kiops solījās visus šokēt, pārsteigt un visādi citādi satricināt ar savu klipu “Dziļāk vēl”. Filmēšanas laikā Kiops ilgu laiku gozējās ar diviem “salda” paskata puisīšiem un pat ievilka tiesas procesos Kombuļu Inesi jeb īstajā vārdā Inesi Cibuļsku. Beidzot Kiopa fantāzijas ieraudzīs dienasgaismu un klips savu prezentāciju piedzīvos jau oktobrī.

 

Rodas iespaids, ka Sandis Kiops publicitātes labā ir gatavs uz visu un ilgu laiku centās sevi pierādīt, kā pašmāju seksa guru. Vēl aizvien intervijās vīrietis norāda, ka viņš bez problēmām varētu ievilkt gultā teju jebkuru. Maigošanās ar “salda” paskata puišiem, vairākkārtīgā izģērbšanās un pat tiesas process Kombuļu Inesei par sīko huligānismu. Visas šīs darbības tika veiktas mākslas vārdā, jeb videoklipa “Dziļāk vēl” veidošanai. Piecus gadus tika piesaukts mistiskais klips un daudzi jau sāka aizmirst, ka tāds vispār top. Taču, nu Kiops ir apmierinājis visas savas fantāzijas par klipā nepieciešamo. Un šonedēļ tautas vērtējumam tika nodots klipa treileris. Pats klips savu pirmizrādi piedzīvos 14.oktobrī Vecrīgas krogā “9. Vilnis”.

Taču, pietika ar klipa treileri, lai gaužas asaras un draudus par tiesas darbiem sludinātu vīrieša kādreizējā protežē Kombuļu Inese. Portālā jauns.lv viņa pauda uzskatu, ka tiek aizskarts viņas gods un cieņa. Un ir gatava darīt visu, lai nepieļautu klipa iznākšanu ar viņas kailajiem skatiem plosoties pie Arēnas Rīga.

 

youtube icon
Abonēt youtube