Inese Saulīte. Foto izgūts no Facebook @Inese Saulīte

Dziedātājas Kombuļu Ineses, īstajā vārdā Ineses Saulītes, dzīvē ienācis vīrietis, par kuru viņa vēl neesot gatava neko publiskot, taču piebilst, ka šo vīrieti apbrīno, raksta žurnāls “Kas Jauns”.

“Es jūtos mīlēta un pasargāta. Viņš nekaunas no manas pagātnes, man nav jāizliekas par kādu citu,” izdevumam atzīst skatuves māksliniece. Vienlaikus viņa atklāj, ka neviens no viņas iepriekšējiem vīriešiem nav sakārtojis savu dzīvi un nodibinājis jaunas attiecības.

Inese Saulīte teju trīs gadus dzīvojusi noslēgtībā, nekoncertējot un neveidojot jaunas attiecības, taču nupat atgriezusies pie klausītājiem. Skatuves mākslinieces dzīvi krasi mainīja Covid – 19 pandēmija. “Kā arī citi skatuves mākslinieki, nevarēju uzstāties un tas radīja ļoti drūmu noskaņu. Jutos, ka mana dvēsele ir cietumā. Dzīvoju depresijā ar izjūtu, ka morāli nīkstu ārā. Cilvēkiem nevajadzēja ne manus koncertus, ne video sveicienus, neko. Apkārt plosījās pandēmija. Bet es biju pilnīgi viena,” žurnālam stāsta Kombuļu Inese.

Tomēr šis laiks, viņasprāt, bijis ļoti vērtīgs, jo palīdzējis uzlabot attiecības ar dēliem. “Tik daudz kopā ar saviem bērniem, nedalot uzmanību, neesmu pavadījusi nekad. Mēs kopā gatavojām ēst, es viņiem palīdzēju mācībās. Daudz laika pavadījām sarunās. Atceroties laiku, kad viņiem biju pagriezusi muguru, atzīstu, ka biju apmaldījusies..” teic dziedātāja.

Jebkurā dzīves situācijā Kombuļu Inesi glābis pozitīvisms. “Pat brīžos, kad nebija naudas un īsti nebija, ko ēst, apēdām ceptus kartupeļus un dzīvojām ar domu, ka rītdien būs labi… Pandēmijas laikā, kad nevarēju uzstāties, strādāju Priekulē, pelnīju naudu, kā varēju  – ravēju kartupeļus vienam vietējam lauksaimniekam,” žurnālam stāsta Inese. Tieši šis cilvēks arī pamudinājis atgriezties mūzikā. “Biju jau nolēmusi, ka vairs nekad neuzstāšos. Biju atvadījusies gan no sintezatora, gan citām tehniskām ierīcēm, kuras bija kalpojušas maniem priekšnesumiem un koncertiem,” žurnālam norāda Inese, stāstot, ka pēc gandrīz trīs gadu pauzes viņa uzaicināta uzstāties atpūtas vietā “Tonuss” Svētā Valentīna dienā. Sākumā viņa atteikusi, norādot, ka vairs neuzstājas un viņai ir depresija, tomēr pierunāta atgriezties.

Lasiet arī: Levits gatavs palikt amatā uz otru pilnvaru termiņu

“Ja godīgi, šaubījos, vai maz atceros dziesmu vārdus. Satraukums pirms uzstāšanās bija neaprakstāms, taču izjūtas koncerta laikā man lika saprast, ka jāturpina muzicēt,” stāsta Inese, paziņojot, ka ir atgriezusies.

Saistītās tēmas: Inese SaulīteKombuļu Inese

youtube icon
Abonēt youtube