Uzņēmēja un “Vecmāmiņu” skaistumkonkursa rīkotāja Elita Drāke šobrīd pošas ceļā uz pašmāju svētceļotāju meku Aglonu, lai 2.septembrī piedalītos dievkalpojumā un rastu enerģiju gaidāmajam konkursam “Vecmāmiņa 2017”. “Principā pretendentes jau ir atlasītas, taču nekad nav par vēlu mēģināt pievienoties”, sarunā ar portālu ritakafija.lv atklāj Elita Drāke.

 

Ik pa laikam cilvēkam vajag smelties enerģiju no dabas, no tuviem cilvēkiem un arī spēcīgām svētvietām. Pie mums Latvijā viena no lielākajām svētceļnieku pieturvietām nenoliedzami ir greznā Aglonas bazilika. Uz to pusi šonedēļ pošas uzņēmēja Elita Drāke. “Došos 2.septembrī uz Dievkalpojumu Aglonā,” atklāj Drāke. Un tad jau sāksies ikgadējais skrējiens saistībā ar pašmāju labāko vecmāmiņu konkursa rīkošanu. “Jā, esam jau uz starta līnijas. 29. septembrī Rīgas domē notiks šī konkursa pirmā preses konference un arī atklāšana. Esam jau atlasījuši 14 burvīgas vecmāmiņas. Taču, nekas vēl nav nokavēts, ja kāda vecmāmiņa šo lasot saprot, ka arī viņa grib iegūt jaunu pieredzi, iepazīt vecmāmiņas no visas Latvijas un pacīnīties par galvenās vecmāmiņas titulu, tad tik uz priekšu. Dažas vietas vecmāmiņu konkursā vēl varēs izbrīvēt, ja uzradīsies atbilstošas kandidātes,” norāde Drāke. To var izdarīt facebook.com domu biedru lapā “KONKURSS VECMAMINA!”.

Elita Drāke konkursu “Vecmāmiņa” rīko jau sesto gadu. Šī konkursa mērķis ir  koncentrēt uzmanību sievietei – vecmāmiņai kā sirsnības, labestības simbolam. Vecmāmiņa, kas pievērš uzmanību  ģimeniskām vērtībām un apvieno paaudzes. Pats galvenais – izcelt vecmāmiņas nozīmi ģimenē un sabiedrībā! Uzdevums – pacelt  Latvijas sievietes pašapziņu, apzinoties savu skaistumu un vērtību. Saliedēt ģimenes un stiprināt ģimenes saites, uzsverot vecvecāku un mazbērnu attiecību nozīmi.

Foto: RK arhīvs

Saistītās tēmas: Elita DrākeVecmāmiņa 2017

youtube icon
Abonēt youtube