Jau vairāk kā nedēļu visa pasaules prese ziņo par popmūzikas karalienes pārcelšanos dzīvot uz Portugāli. Arī pati Madonna aizvien biežāk publicē fotogrāfijas sociālajos tīklos no saulainajiem Eiropas Dienvidiem. Pārsvarā bildēs redzamas dziedātajās adoptētās dvīņu meitenītes Estere un Stella. Taču portugāļu prese ir noskaidrojusi, ka nebūt dēla futbols ir vienīgais dziedātājas iemesls doties uz Portugāli. Izrādās kopā ar Madonnu šeit mitinās viņas draugs modelis Kevins Sampaio.

 

Dziedātāja Madonna jau otro mēnesi uzturas Portugāles galvaspilsētā Lisabonā. Un 36 kilometrus attālajā Sintras pilsētā dziedātāja jau ir nopirkusi sev iespaidīgu villu, kurā apmesties uz dzīvi. Viņas adoptētais dēls jau sācis treniņus savā futbola nometnē. Savukārt abas dvīnes jau piereģistrētas mācībām franču licējā ar katolisku ievirzi. Kā pilntiesīga britu lēdija dziedātāja gluži kā visi ES pilsoņi Portugālē var uzturēties, strādāt un dzīvot trīs mēnešus. Savukārt, lai dzīvotu pastāvīgi, mācītos vai sūtītu skolās bērnus cilvēkiem ir jānokārto ”Número de Identificação Fiscal” un to saņemšana ir jāveic fiziski. Taču dziedātāja līdz pat šim brīdim nav apmeklējusi valsts iestādi nokārtot šo formalitāti.

Portugāļu laikraksts “24Horas” ir noķēris dziedātāju Lisabonā, baudot romantiskus mirkļus ar savu mīļoto portugāļu izcelsmes modeli Kevinu Sampaio. Abi iepazinās skūpstoties Madonnas klipā “Bitch I’m Madonna”. Un ik pa laikam redzēti kopā atpūšoties. Šovasar Kevins pārcēlās atpakaļ uz Portugāli. Un nu abi redzami kopā pavadot laiku saulainajā Portugāle. Turklāt, Kevins visai bieži pavada Madonnas audžu dēlu Deividu uz futbola nometni. “Flash” ziņo, ka Madonna savas villas iekārtošanas darbu uzraudzību ir uzticējusi tieši Kevinam. Savukārt, izklaides portāls “vidas.pt”  pieļauj iespēju, ka dziedātāja jau slepenībā ir kļuvusi par pilntiesīgu portugālieti, iestūrējot laulības ostā ar savu mīļoto Kevinu. Portālu uz šādām domām vedina tas, ka popmūzikas karaliene aizvien nav devusies valsts iestādēs kārtot formalitātes par savu uzturēšanos. Šonedēļ Madonna uzrunāja savus fanus sociālajos tīklos ar paziņojumu, ka veselu nedēļu nav spējusi pārliecināt ASV piegāžu uzņēmumu “FedEx”, ka viņa patiešām ir Madonna. Dziedātāja publicējusi sociālajos tīklos drūma paskata selfiju ar parakstu, ka jau nedēļu strīdas ar “FedEx” par sūtījuma saņemšanu, jo kompānija netic viņai, kad viņa apgalvo, ka ir Madonna. Portāls norāda, ka pārpratums varētu būt radies tajā, ka īstajā vārdā sauktā Madonna Luīze Čikone- Riči nu ir kļuvusi par Madonna Luīze Čikone- Sampaio.

Foto: instagram.com

Saistītās tēmas: Kevins SampaioLisabonamadonnaPortugāle

youtube icon
Abonēt youtube