Madonna. Foto izgūts no Instagram @Madonna

64 gadus vecā dziedātāja Madona 24. jūnijā atrasta bezsamaņā – tā kā viņai bijusi nepieciešama nopietna mediķu palīdzība, popzvaigzne kādu laiku atradusies intensīvās terapijas nodaļā.

Kā ziņo portāls Page Six, tas notika 24. jūnijā Ņujorkā. Avoti vēsta, ka Madonnas stāvoklis bijis smags, viņa bija pieslēgta plaušu ventilācijas aparātam. Vismaz dienu dziedātāja nevarēja paelpot pati.

Slimnīcā blakus Madonnai atradās viņas meita Lurdesa Leona. Informāciju, ka dziedātāja atradusies slimnīcā, apstiprinājis arī viņas menedžeris.

Viņš rakstīja, ka Madonnai attīstījusies “nopietna bakteriāla infekcija”, kuras dēļ dziedātājai vairākas dienas nācies pavadīt intensīvās terapijas nodaļā. Pēc menedžera teiktā, dziedātāja joprojām atrodas mediķu uzraudzībā, taču tiek prognozēts, ka viņa drīz atveseļosies.

Ņemot vērā notikušo, menedžeris arī paziņojis, ka Madonnas pasaules koncertturnejas sākums tiek pārcelts. 15. jūlijā viņa plānoja sniegt turnejas pirmo koncertu Kanādā par godu savas karjeras 40. gadadienai.  Tagad viss  “uzlikts uz pauzes” un par jauniem uzstāšanās datumiem tiks ziņots vēlāk, norāda menedžeris.

Lasiet arī: «Sabruks pa daļām!» – astrologs nosauc laiku, kad gaidāms apvērsums Krievijā

Šā gada februārī kļuva zināms, ka Madonnu pametis viņas 41 gadu vecais mīļākais. Dziedātājas mīļotais atradis sev citu draudzeni, kura ir daudz jaunāka par Madonnu. Tomēr pati Madonna neizrādīja, ka par to pārdzīvotu. Viņa turpināja pārsteigt sabiedrību un plānoja pasaules turneju.

Saistītās tēmas: madonnareanimācijā

youtube icon
Abonēt youtube