Dziedātāja Laura Raila ar grupu “The Power Band” nupat Melngalvju namā nofilmējusi krāšņu video, fantastiski skaistā zāle klipam piešķir īpašu greznumu. Turklāt vieglais džeza skanējums labi zināmām, bet piemirstām melodijām, liek dejot līdzi, liekot klipu skatīties atkal un atkal.

„Doma par šāda veida dziesmu miksu mums radās mēģinājuma procesā, profesionālā studijā ierakstījām džeza skanējumā tādus super hitus kā “Sunny”, “Gimme”, “Mama Mia”, “Sunday Morning”,  “Fly me to the moon”. Es džeza mūzikā jūtos ļoti labi, tā mani emocionāli baro un uzlādē un tā ir arī pārējiem grupas biedriem. Gluži loģiski tapa arī mūzikas video. Melngalvju nama zāle nu jau ir mans sapņa piepildījums – tur iekšā ir fantastiska greznība, pacilāta sajūta un ļoti pozitīva gaisotne,” stāsta Laura Raila, kura šobrīd turpina mācības džeza vokāla nodaļā Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas Akadēmijā.

Dziedātajā piemin arī kuriozu filmēšanas laikā – „Kad viss klips jau bija nofilmēts, mēs pamanījām, ka neesam flīģeli noņēmuši no statīviem, smējāmies ne pa jokam, bet nonācām pie visai loģiska secinājuma, ka tā noteikti nebūs nevienam, esam liels retums.”

„Grupas puišiem ar stilu palīdzēja un atbalstīja vīriešu veikals „Mans drēbju skapis,” jāsaka, ka pēc manas pieredzes, vīrieši ir ļoti apdalīti apģērba ziņā, bet šinī veikalā bija milzu sortiments un jāsaka paldies, ka stilists tik labi nolasīja mūsu domu.
Klipu vēlējāmies nofilmēt pozitīvu, tādēļ neizpalika arī bez pārsteigumiem režijā, bet šo paturēšu noslēpumā, lai skatītāji paši noskatās un novērtē,” piebilst Laura Raila.

Saistītās tēmas: jauns klipsLaura RailaMelngalvju Nams

youtube icon
Abonēt youtube