Pirms kāda laika TV3 raidījumā “Bez Tabu” visā krāšņumā atklāja cik pavirši strādā un kā pret klientiem izturas par salonu dēvētajā Kristīnes Deimones dzīvoklī. Nu dāma, kas sevi dēvē par dizaineri, atkal sev pievērsusi sabiedrības uzmanību, šoreiz ar sociālajos tīklos veltīto ierakstu basketbolistam Kristapam Porziņģim.

 

Pašmāju slavenākais basketbolists NBA zvaigzne un valsts izlases spēlētājs Kristaps Porziņģis atkal ir nonācis ļaužu valodās. Un arī šoreiz vainojamas viņa aktivitātes sociālajos tīklos. Trešdien basketbola zvaigzne savā instagram.com profilā informēja par diviem būtiskiem notikumiem savā dzīvē. Satraukumu par gaidāmo atgriešanos uz Ameriku uz NBA mačiem. Un otrs svarīgais ziņojums, ka viņš aizvien ir brīvs puisis. Par otro faktu viņš parādīja saviem sekotājiem bēdīgu sejiņu. Neskatoties uz svarīgajiem jaunumiem, viņš sniedza neaizmirstamu piedzīvojumu vietējiem – uzspēlēt ar viņu bumbu viņa vārdā nosauktajā Liepājas basketbola laukumā. Taču, jau pēc pāris stundām presei īstu medus maizi sagādāja bēdīgi slavenā skropstu pieaudzēšanas salona īpašniece Kristīne Deimone. Dāma nolēma izteikt savu viedokli, kāpēc īsti Porziņģis aizvien ir vientuļš. “Pirmo reizi no sirds sasmējos. Diez kāpēc viens?” retoriski jautājusi Deimone. “Pieradis visu dabūt un, kad saņem atraidījumu, lecas kā augstprātīgs muļķis… Tāpēc arī esi viens un būsi viens, kamēr neiemācīsies saprast, ka tu esi tikai cilvēks, kā mēs visi… Es taču neizsmērēju tevi un tavu lecīgo dabu pa presi, kad maigi pateicu aizņemta… Lai tu tagad ņemtu un sūdzētos, cik viss ir slikti,” atklāta bijusi Deimone, tiesa vēlāk dāma šo ierakstu dzēsa. Taču, internetā viss ir mūžīgs – arī šis savdabīgais veltījums Porziņģim.

Jāatgādina, ka atpazīstamību Kristīne Deimone ieguva šī gada sākumā, pateicoties sižetām TV3 raidījumā “Bez Tabu”. Pie raidījuma bija vērsusies kāda sieviete ar sūdzību par Deimones dzīvoklī ierīkoto skropstu pieaudzēšanas salonu. Sieviete kā salona kliente bija šokā par nekvalitatīvo darbu un darbinieču attieksmi, kas klienti nosauca par “kucīti”. Ierodoties uz salonu raidījumam “Bez Tabu”, Deimone piedraudēja ar policijas izsaukšanu un pat necentās skaidrot notikušo.

Tiesa, šobrīd pašmāju komentētāji nebeidz uzjautrināties par dāmas ierakstu un norāda, ka pēc nelāgā skropstu skandāla kundzīte vēlas atkal paspīdēt preses slejās. “Kā tad! Porziņģim tā apvazātā skropstu pavēlniece vajadzīga kā zaķim stopsignāls. Ļoti smieklīgi,” izsakās kāds no komentētājiem.

 

 

Saistītās tēmas: Kristaps PorziņģisKristīne Deimone

youtube icon
Abonēt youtube