Mūsdienu fotogrāfiju apstrādes priekšrocības paver neticamas iespējas cilvēkiem pilnībā izmainīt kāda acumirkļa vizuālo redzējumu. Šīm priekšrocībām nespēja pretoties arī Florbola klubs Valmiera foto meistari, kas ar “fotoshop” palīdzību nolēma iekrāsot dzeltenos Sporta klubs Pārgauja fanus, sarkanos Valmieras toņos.

Lielu popularitāti sociālajos tīklos izpelnījās kāda jaunieša – vārdā Gvido Lauga ieraksts facebook.com. “Laikam FBK Valmiera nav savu fanu, ka SK Pārgauja fani jāietērpj sarkanos kreklos! Pašiem nav kauns vēl izlikt šādu bildi hallē? Latvijas Florbola savienība,” raksta puisis. Un tik tiešām ar nelielām fotogrāfijas apstrādes programmas priekšrocībām priekšplānā oriģināli redzamie konkurentu līdzjutēji ir iekrāsoti sarkanos Valmieras krekliņos. Visai neveiksmīgs bija arī florbola kluba Valmiera mēģinājums skaidrot šo misēkli. “Ļoti atvainojamies par radušos situāciju ikvienam iesaistītajam. Mērķis nebija pārveidot citus fanus par savējiem, bet gan noformēt neitrālāku fonu, neasociējot notikušo ar konkrētām personām vai personu grupu (SK Pārgauja faniem). Pārnesam šo cīņassparu uz laukumu un mums visiem būs lieliska sezona! Veiksmi visiem!”.

 

Lai nu kā abām komandām veiksies stājoties aci pret aci sacensībās – viens ir skaidrs, ka FBK Valmiera nekad vairs nemēģinās uzlabot fotogrāfijas tik neveikli.

youtube icon
Abonēt youtube