Aizvadītajā nedēļas nogalē teju katrā mājā tika svinēta Latvijas 99. gadadiena. Plašā klāstā bija arī dažādi saviesīgi pasākumu piedāvājumi par godu šim zīmīgajam notikumam. Iespējams, viens no saviļņojošākajiem svinību vakariem risinājās uz “Tallink” kruīza kuģa.

 

“Tallink” kruīza kuģis “Romantika” ceļā uz Stokholmu devās 18. novembra pēcpusdienā un valsts svētku noskaņās visiem pasažieriem bija sarūpēta īpaša programma. Svētku vakars svinīgi iesākās visiem prāmja pasažieriem stāvot kājās un kopīgi dziedot valsts himnu. Spītējot jūrā valdošajiem viļņiem un kuģa šūpošanai, pasažieri bija pacilāti un ar prieku bija saposušies svētku koncertam. Un vilties nenācās. Vakara īpašie viesi bija grupa “Dagamba”, kas ar emocionāli enerģisko šovu pamatīgi uzkurināja publiku. Koncertam beidzoties grupa tika pavadīta ar stāvovācijām. Par prieku klausītājiem un valsts svētkiem mūziķi koncertu nedaudz paildzināja atgriežoties uz skatuves un izpildot vēl dažas papildus dziesmas. Pēc koncerta mūziķi dalīja autogrāfus un fotografējās ar faniem.

Tikpat jautra atmosfēra valdīja arī nākamajā vakarā prāmim dodoties atpakaļceļā no Stokholmas uz Rīgu.  Par muzikālo baudījumu šoreiz rūpējās ”Rockabilly Apple”, ko veido pašmāju populārās grupas Keksi kodols – tostarp leģendārais Muravejs.

 

Saistītās tēmas: DaGambaKruīzsTallink

youtube icon
Abonēt youtube