Pavasarī Ķīpsalā notiks starptautiskā autoindustrijas izstāde “Auto 2018”, aģentūru LETA informēja izstāžu rīkotājsabiedrības “BT 1” pārstāvji.

“Auto 2018” apvienos četras tematiskās sadaļas plašam interešu lokam – jauno automobiļu izstādi “Auto”, transporta un industriālās tehnikas izstādi “Transporta tehnika”, auto remonta instrumentu, servisa iekārtu, rezerves daļu, apkopes līdzekļu, aksesuāru izstāde “Auto mehānika” un autotūninga šovu “Auto Exotica”.

Pasākuma laikā pirmo reizi izstāžu centra “Ķīpsala” tiks atvēlēta atsevišķa halle jauno automobiļu sadaļai, kur klātienē būs iespējams aplūkot jaunāko auto ekspozīciju. Tāpat izstādē atsevišķā hallē autonozares profesionāļiem būs iespējams iegūt vairāk informācijas par auto mehāniku un transporta tehniku, iepazīstoties ar aktuālāko nozares piedāvājumu.

Savukārt autotūninga šovam “Auto Exotica” Ķīpsalā tiks būvēta papildu trešā halle, kur apmeklētāji varēs apskatīt labākos un jaunākos tūninga šedevrus, drifta un dragreisa automobiļus, hotrodus un louraiderus no Eiropas un Skandināvijas valstīm.

Patlaban zināms, ka jauno automobiļu sadaļā oficiālie autotirgotāji prezentēs vairāk nekā 20 vieglo auto un komerctranporta zīmolu jaunākos automodeļus. To vidū būs tādas automarkas kā “Volkswagen”, “Opel”, “Lexus”, “Honda”, “Jeep”, “Subaru”, “Nissan”, “Mitsubishi”, “Renault” un daudzas citas.

Savukārt autoindustrijas profesionāļiem paredzētajā izstādes daļā dalību jau pieteikuši tādi uzņēmumi kā “Intercars Latvija”, “Liqui Moly”, “Autopalete”, “Krown”, “Riepas.com”, “Turbomotors”, “Astarte Nafta”, “Neste Latvija” un citi.

Salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem, šā gada nogalē interese par dalību izstādē ir lielāka, jo līdz decembra sākumam jau vairāk nekā 65% no izstādes “Auto 2018” kopējās ekspozīcijas laukumiem ir rezervēti. Patlaban vēl ir iespējams rezervēt ekspozīcijas laukumu kādā no trim izstādes hallēm. Turklāt to izdarot līdz 2017.gada beigām, iespējams iegūt izdevīgāku cenu laukuma īrei.

Izstādes vadītājs Gints Šāvējs sacīja, ka pēc 11 gadu pārtraukuma šogad “Auto 2018” atkal norisināsies trīs hallēs, kas apmeklētājiem ļaus vieglāk orientēties izstādes piedāvājumā.

Šogad izstādē “Auto” piedalījās 203 uzņēmumi no astoņām Eiropas valstīm. Trīs dienu laikā “Auto 2017” apmeklēja 40 987 interesenti, kas ir par 20% vairāk nekā pērn. Turklāt 26% apmeklētāju bija speciāli aicināti nozares profesionāļi un biznesa klienti.

Izstāde “Auto 2018” notiks no 2018.gada 6.aprīļa līdz 8.aprīlim starptautiskajā izstāžu centrā “Ķīpsala”, Ķīpsalas ielā 8, Rīgā.

Saistītās tēmas: AutoIzstādeĶīpsala

youtube icon
Abonēt youtube