Šodien, pulksten 13:00 sāksies biļešu tirdzniecība visu laiku lielākajam boksa notikumam Latvijas vēsturē. Proti, latviešu labākais bokseris Mairis Briedis Pasaules boksa supersērijas 1/2 fināla ietvaros tiksies ar ukraini Oleksandru Usiku.

Biļetes iespējams iegādāties, sākot no šodienas pulksten 13:00 pēc Latvijas laika. To var izdarīt ŠEIT. Biļešu cenas norādītas no 50.60 eiro līdz pat četrciparu skaitlim jeb 1003 eiro.

Kā ziņo Brieža oficiālais ”Instagram” konts, par biļetēm esot ļoti liela interese arī no Ukrainas.  Pasākuma organizatori esot saņēmuši informāciju, ka uz ”Arēnu Rīga”, vērot cīņu, plāno ierasties četri līdz pieci tūkstoši ukraiņu līdzjutēju.

Tādēļ Brieža komanda ”Instagram” aicina latviešus pasteigties un iegādāties biļetes, lai klātienē vērotu milžu cīņu.

https://www.instagram.com/p/Bcjr0wNnOn1/?taken-by=mairisbriedis

32 gadus vecais Mairis Briedis savas profesionālā boksera karjeras laikā uzvarējis 23 no 23 cīņām, 18 no tām izcīnot panākumus ar nokautiem. Savukārt arī 30 gadīgais Oleksandrs Usiks 13 cīņās ir uzvarējis 13 reizes.

Šajā cīņā neliels auguma pārsvars būs Usikam, kurš ir 190 centimetrus garš, kamēr Briedis ir par četriem centimetriem īsāks jeb 186 centimetrus garš.

Pirmajā boksa supersērijas cīņā Briedis 1/4 finālā pārspēja kubieti Maiku Peresu, sagādājot viņam otro zaudējumu karjerā. Savukārt Usiks 1/4 finālā uzveica vācieti Marko Huku, kuru savulaik pārspējis ir arī Briedis.

Cīņa risināsies sestdienas vakarā, 27. janvārī un, visticamāk, ieilgs līdz 28. janvārim.

youtube icon
Abonēt youtube