Vai Latvijas basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis ir Ņujorkas karalis? Latvietis šosezon aizvada savu trešo sezonu Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) un pirmo reizi kļuvis par reālu komandas vilcējspēku.

Ņujorkā par viņu runā visi. Viens no ASV interneta portāliem TMZ publicējis video, kurā Porziņģis saukts par Ņujorkas karali, kā arī puisi, kuru mīl apkārtējās meitenes.

Latvietis pirms dažām dienām tika pamanīts arī kādā Ņujorkas naktsklubā, kuru viņš neapmeklēja viens, bet gan ar kādu krievu izcelsmes meiteni, kurai sociālajā tīklā ”Instagram” ir pseidonīms ”Bambie girl”.

Porziņģis ar šo meiteni devās ārā no kluba un vēlāk iekāpa vienā mašīnā, lai dotos no tā prom. Internetu, protams, pāršalca vētra, jo nekad iepriekš latviešu basketbolists Ņujorkā nebija manīts kopā ar meiteni, kas, iespējams, varētu būt viņa draudzene.

https://www.instagram.com/p/20mz3cDWsW/?taken-by=bambie_girl

https://www.instagram.com/p/BFkEprljWs1/?taken-by=bambie_girl

https://www.instagram.com/p/BHZ-ssNg1k2/?taken-by=bambie_girl

https://www.instagram.com/p/BMaP1UvgpcG/?taken-by=bambie_girl

https://www.instagram.com/p/BSypthMjEOb/?taken-by=bambie_girl

https://www.instagram.com/p/BbxuutOjoGa/?taken-by=bambie_girl

Latviešu basketbolists šosezon ir ”Knicks” līderis. Vidēji laukumā viņš šīs sezonas mačos pavadījis 32,1 minūti, kā arī guvis vidēji 25,5 punktus, kas ir krietni labāks rādītājs kā viņa visā karjerā kopā (17,4).

Pēc tādu zvaigžņu kā Karmelo Entonija un Derika Rouza aizmainīšanas Kristaps ir kļuvis par komandas vilcējspēku un vienu no lielākajiem talantiem visā līgā. Lielā popularitāte latvieti ir likusi dēvēt par Ņujorkas karali un izskatās, ka ar šo apzīmējumu liepājnieks tiek galā un spēj saglabāt vēsu prātu.

Porziņģis ir Ņujorkas fanu mīlulis, turklāt sevi apliecina ne tikai basketbola laukumā, bet arī ārpus tā. Latvietis, iespējams, atradis draudzeni un nav nobijies, ko par viņu runās. Arī viņa darbības sociālajos tīklos liecina par 22 gadus vecā liepājnieka pārliecību pār sevi.

Vai Porziņģi varam dēvēt par Ņujorkas karali?

Saistītās tēmas: Kristaps PorziņģisNBAŅujorkas "Knicks"

youtube icon
Abonēt youtube