Sociālajā tīklā ”Facebook” cilvēkus izbrīnījuši ”Latvijas sociāldemokrātiskās strādnieku partijas – LSDSP” paziņojumi saistībā par Latvijas valsts karogu.

LSDSP veica ierakstu par 2018. gada saeimas vēlēšanām, proti, aicinot balsot par partiju, kas pārstāvot ”’parastos iedzīvotājus”, taču komentāru sadaļā tika sacelta vētra pēc tam, kad LSDSP atbildēja uz kādu asu komentāru.

Kāds cits ”Facebook” lietotājs komentēja, ka LSDSP nepārstāv Latvijas tautu, bet politiskās partijas konts atbildēja, ka tā vis nav, tomēr pievienoja Austrijas karoga vizuālo simbolu.

Protams, steigā var sajaukt Latvijas un Austrijas karogus, jo tie vizuāli ir šķietami līdzīgi un varbūt LSDSP gluži vienkārši pārprata un nodomāja, ka tas ir domāts kā Latvijas karogs, tomēr nākamais ieraksts šādu versiju izslēdza.

Respektīvi, ”Latvijas sociāldemokrātiskā strādnieku partija” paziņoja, ka Austrijas karogam ir šaurāka baltā josla. Tas ir aplams spriedums, jo ir skaidri redzams, ka Latvijas karoga baltā josla ir šaurāka. Protams, varam akceptēt šādu LSDSP spriedumu, ja cilvēkiem ir alternatīva izpratne par vārdu ”šaurāks”.

Pilna diskusija ŠEIT.

Saistītās tēmas: KarogsLatvijaLSDSPpolitiskā partija

youtube icon
Abonēt youtube