Gads tuvojās izskaņai un drīz jau skandināsim šampanieša glāzes un ielīksmosim Jaunā gada atnākšanu. Taču, atskatoties uz šo aizejošo gadu, ir tik daudz notikumu, kurus ir vērts apkopot. Ir tik daudz cilvēku, kam jāpasaka paldies un jāuzslavē viņu devums. Portāls ritakafija.lv savu gada pārskatu sāks ar nedaudz netipisku apkopojumu. Ir cilvēku kategorija, kas īstenībā nav nekas. Tomēr, viņi ar savu darbību un izteikumiem sev spēj pievērst pamatīgu uzmanību un likt mums pasmaidīt. Tautas valodā sauktie “zīmuļi” tik tiešām ir izkrāsojuši šo 2017. gadu un nu laiks apkopot Jūsu balsojumu, kas ir 2017. gada lielākais zīmulis.

 

  1. Jaroslavs Barišņikovs- Acīmredzot androgīnā modeļa slava nesniedzās tālāk par “Riga Fashion Week” pasākumiem. Un vēlme ārpus rindas iegūt jaunāko “Iphone” telefonu “slavenībai” beidzās ar aplauzienu. Kā liecina Jaroslava un uzņēmuma “Lattelecom” publiskā sarakste “Twitter” tīklā, puisis kā argumentu minot savu popularitāti, vēlējies ārpus rindas iegādāties “iPhone X” telefonu, bet tā pārdevēji to nav uzskatījuši par pietiekamu iemeslu. Netiekot pie kārotā, viņš izsmejot uzņēmuma saukli, sociālajos tīklos “Lattelecom” veltīja nievājošu ierakstu. “Diemžēl pie Lattelecom viss nekļūst iespējams”. Uzņēmums uz šo ierakstu reaģēja visai operatīvi un pieklājīgi. “Lai arī apzināmies jūsu popularitāti sociālajos tīklos, tomēr jūsu lūgums piešķirt jums jauno iPhoneX ārpus rindas būtu negodīgs pret citiem klientiem, kuri jau gaida rindā un pieteikušies pirms jums.” Tomēr, Barišņikovs nespēdams rimties, turpināja paust savu neapmierinātību: “Šis iemesls nav pietiekams priekš manis… ar jums viss nav iespējams.” Rezultātā androgīnais modelis netika pie kārotā “IPhoneX” un tika pamatīgi izsmiets sociālajos tīklos. Mūsu lasītāju vērtējumā Jaroslavs ir visai cienīgs, lai atrastos zīmuļu TOP 10. vietā.

  1. Eldars Salvis Ozoliņš- Lielākai daļai lasītāju nav ne mazāko nojausmu, kas īsti viņš ir. Pateiksim priekšā- laikam dejotājs, kas šogad pat piedalījās kaut kādā televīzijas šovā, kurā mācīja jaunlaulātajiem pirmo kāzu deju. Taču, vēl pirms tam gada sākumā vīrietis iekļuva satiksmes negadījumā un izklaides portāli veselu mēnesi to vien drukāja, kā nabagam iet slimnīcas gultā. Tam sekoja viņa 33. gadu jubilejas svinību atspoguļojums kopā ar slavenībām (tiesa par tādām varētu dēvēt labi ja trīs no viesiem). Taču, visvairāk Ozoliņa kungs izcēlās ar savām pārdomām sociālajos tīklos. Un, iespējams, viedoklis, ka pie lielveikaliem līdzās suņu novietnei vajag atstāt arī bērnus, jo to bļaušana traucē viņam iepirkties, viņam palīdzēja nonākt mūsu TOP 9. vietā.

  1. Kristīne Deimons- Jā, bēdīgi slavenā skaistumkopšanas speciāliste, kas savas klientes ļauj saukāt par “kucītēm” arī šogad nevar nozust no preses uzmanības. Pēc tam, kad NBA kluba Ņujorkas “Knicks” zvaigzne Kristaps Porziņģis trešdien, 20. septembrī, “Instagram” tīklā saviem atbalstītājiem bija paziņojis, ka patīkamo satraukumu par drīzo atgriešanos Ņujorkā nedaudz aizēno skumjas, ka viņš joprojām ir brīvs puisis, Deimon “Facebook” tīklā atklājusi, ka basketbolists viņai izrādījis simpātijas, bet, saņemot atraidījumu, kļuvis lecīgs. “Pirmo reizi no sirds sasmējos. Diez kāpēc viens?” retoriski jautājusi Deimon. “Pieradis visu dabūt un, kad saņem atraidījumu, lecas kā augstprātīgs muļķis… Tāpēc arī esi viens un būsi viens, kamēr neiemācīsies saprast, ka tu esi tikai cilvēks, kā mēs visi… Es taču neizsmērēju tevi un tavu lecīgo dabu pa presi, kad maigi pateicu aizņemta… Lai tu tagad ņemtu un sūdzētos, cik viss ir slikti,” atklāta bijusi Deimon, kura šopavasar saderinājās. Tiesa, vēlāk viņa šo ierakstu izdzēsusi.Jāatzīmē, ka šos Deimones izteikumus tauta uztvēra ar krietnu ironijas devu un nav brīnums, ka viņai tiek mūsu TOP 8. vieta.

  1. Agnija Grigule- Kas viņa ir – nezinu. Taču, spriežot pēc sociālās vietnes instagram.com viņai ir visai glīts dupsis. Taču, ņemot vērā lasītāju aktīvo balsošanu ar to arī pietiek, lai viņa iekļūtu mūsu TOP 7. vietā.

  1. Neids, Seksīgākais, talantīgākais un apskaustākais pašmāju repa mākslinieks. Vismaz tādus slavas rakstus par viņu varēja lasīt vienā no vadošajiem izklaides portāliem. Viņš pat startēja iepazīšanās šovā, pamatīgi noniecinot šova dalībnieces. Un beigās izrādījās, ka Neids jeb īstajā vārdā Niks Endziņš ir atbildīgs par vietni redzams.lv, kas izplata viltus ziņas. Neids iekļūst mūsu TOP 6. vietā.

  1. Dzērumu pāris- Pateicoties realitātes šovam “Patiesības spogulis”, mēs šogad varējām sekot līdzi jaunam mīlas seriālam ar nosaukumu “Dzērumu pāris”. Laura Amoliņa un Mārtiņš Bankevics izšķīrās, sagāja kopā, nolēma precēties, devās peļņā uz Amsterdamu, palika bez naudas Amsterdamā, ar stopiem devās mājup, atgriezās Latvijā, sāka strādāt un Martiņš nozaga kādai kundzei mobilo telefonu. Lūk, par šo visu viņiem arī tiek mūsu TOP 5. vieta.
  1. Liene Skulme– Bijusī skaistumkaraliene un bijusī aktiera Andra Buļa mīļākā šogad preses slejās bija redzama bieži. Atlika vien kādam slavenam pārim ziņot par šķiršanos un Skulme bija redzama pie sāniem topošajam šķirtenim. Tomēr, īstam “zīmulim” nevajag šķirteņus, lai pievērstu sev uzmanību. Atšķirībā no pārējiem mūsu topa nominantiem Skulme ir vienīgā par kuru ziņoja pat sabiedriskais medijs lsm.lv. 9.februāra rītā mediji, tajā skaitā Latvijas Radio, ziņoja, ka pie Saeimas gaidāms pikets. Tomēr jau pēc pāris stundām tviterī parādījās sašutušu politiķu ieraksti, ka pikets patiesībā ir ātro kredītu reklāma. Piketa rīkotāja ir Liene Skulme. Pasākumu organizatore un skaistumkonkursu dalībniece bijusi arī kāda ministra palīdze. Viņa tajā pašā dienā Latvijas Radio raidījumā “Pēcpusdiena” noliedz, ka pikets rīkots ar mērķi reklamēt ātros kredītus.

  1. Liene Ušakova- Pašpasludinātā seksbumba Liene Ušakova šogad nolēma savu seksīgumu likt lietā, startējot Ukrainā notiekošajā šovā “X-Faktors”. Par to Lienei mūsu TOP 3. vieta, bet jums burvīgs video ar viņas dalību šovā.
  1. Magone Burka– Būtu negodīgi iedot kādam otro vietu, jo mums ir absolūtā uzvarētāja. Savu tuvāko sekotāju viņa apsteidz ar 4647 balsīm. Neviens vairs īsti neatminās, kā īsti šovā “Saimnieks meklē sievu” veicās Magonei Burkai. Taču, mēs zinām, ka viņa ir dzejniece. Mēs zinām, kā viņa gatavojās kāzām. Un arī to, kā viņa beidzot laimīgi apprecējās. Un tam visam pa vidu viņa vēl redzēja pravietiski apokaliptisku sapni. Mūsu TOP 1. vieta godam pelnīta ir tikusi Magonei Burkai.

Atliek vien novēlēt arī nākamajā 2018. gadā tikpat notikumiem spraigu laiku, lai cilvēkiem būtu par ko parunāt, pašausmināties un nobalsot mūsu “Zīmuļu” TOP!

Foto: facebook.com, instagram.com un TV3 publicitātes foto

 

 

 

youtube icon
Abonēt youtube