Liene Ušakova. Publicitātes foto

Nākamā gada gada sākumā pie televīzijas skatītājiem nonāks jauns realitātes šovs “Amors”, kas būs iepazīšanās, romantikas un pārsteigumu pilns piedzīvojums ar mīlestības alkstošiem cilvēkiem. Pikantajā piedzīvojumā piekritusi piedalīties arī efektīgā Liene Ušakova.

Šova dalībnieki dosies uz viesu namu Lietuvas vidienē, kurā pavadīs visu šova laiku un ļausies “Amora” spēles noteikumiem – negaidīti pavērsieni, dažādi uzdevumi un kaislības, kas gan satuvinās, gan izjauks dalībnieku attiecības un ikdienas dzīvi. Šova beigās viens laimīgais pāris laimēs iespēju doties medusmēneša cienīgā ceļojumā uz kādu no Eiropas skaistākajām pilsētām, informē TV3.

Dalībai šovā jau piekritusi Latvijā plaši zināmā interneta personība un influencere Liene Ušakova, kura šovu pielīdzina interneta iepazīšanās platformām:

“Kad Tindera kauss izsmelts sauss un pie piektā stāva loga diez vai princis pieklauvēs – man visa šī realitātes šova ideja absolūti nelikās peļama. Nevis nepratīga, bet pilnīgi normāla! Nekādas ilūzijas neloloju … Vīru es diez vai atradīšu, bet to, ka šis varētu būt kolosāls piedzīvojums, kas pilns prieka un varbūt arī kādas asaras – es zinu pilnīgi noteikti!”

Lasiet arī: Centrālā laboratorija turpmāk analīzes veiks tikai par maksu vai pēc izstāvēšanas kvotu rindā

“Ja arī Tu esi 18-35 gadus vecs un meklē otro pusīti, kā arī nebaidies no jauniem piedzīvojumiem, aizpildi pieteikuma anketu un, iespējams, jau septembra beigās nokļūsi realitātes šova “Amors” filmēšanā!” mudina šova veidotāji.

Saistītās tēmas: AmorsGo3Liene Ušakova

youtube icon
Abonēt youtube