Dāmām  patīk talantīgi, drosmīgi un mērķtiecīgi vīrieši. Un, ja vēl viņi novelk kreklu un parāda savu atkailināto torsu, tad laime ir pilnīga. Portāls “Rīta Kafija” piedāvā pašmāju “PLAYBOY” TOP 6 jeb  atkailinātus torsus par kuriem dāmās šogad ir sajūsminājušās visvairāk.

 

 

  1. Grupa “Triānas parks” šogad devās iekarot Eiropu lielajā Eirovīzijas koncertā. Diemžēl, tas izdevās tikai grupas bundziniekam Edgaram Viļumam. Viņš iekļuva Eirovīzijas fanu balsojumā kā seksīgākais Eirovīzijas dalībnieks. Ja jau Eiropa saka, mums atliek tikai piekrist un piešķirt Viļumam mūsu TOP 1. vietu!
  1. Nenoliedzami, 23 gadus jaunā vārtsarga Elvja Merzļikina veikums Latvijas hokeja komandas sastāvā ir uzslavas vērts. Taču, vēl vairāk uzslavas puisis izpelnījās no meitenēm, pateicoties saviem tetovējumiem un atkailinātā torsa bildei vietējos medijos. Par to meiteņu pūli, kas lidostā Rīga alka viņa autogrāfu, viņš nenoliedzami ir pelnījis mūsu TOP 2. vietu.

 

 

  1. Ernests Gulbis ir iestūrējis laulības ostā un jau kādu laiku vairs nav starp pašmāju dāmu iekāres objektiem. Pateicoties žurnālam “Privātā Dzīve”, dāmas ir pievērsušās viņa nedaudz jaunākajam pusbrālim golfa spēlētājam Kristapam Gulbim. Tā kā jaunietis faktiski nelieto sociālos tīklus, viņa atkailinātā torsa foto virtuālajā pasaulē neklejo. Taču par Gulbju dinastijas nomaiņu viņš ir pelnījis mūsu TOP 3. vietu.
  1. Laika ritenis ir neapturams un nepielūdzams un kādreizējie pašmāju kino sekssimboli Ivars Kalniņš, Juris Žagars un citi, nu ir vairāk piemēroti vectētiņu vai labākajā gadījumā tēvu lomām. Šogad uz ekrāniem parādījās pašmāju komēdija “Svingeri”, kur diezgan daudz arī atkailinātā paskatā ir redzams aktieris Intars Rešetins. Un, šķiet, pēc komentāriem Rešetina pliko pēcpusi dāmas ir novērtējušas krietni augstāk par pašu filmas saturu. Par to Rešetinam tiek mūsu TOP 4. vieta.

 

 

  1. Ralfs Eilands uz skatuves jūtas kā zivs ūdenī. Un reizēm, kā jau daudzi mūziķi, viņš pārāk aizraujas savās performancēs uz skatuves. Un spontāni sāk atbrīvot sevi no liekā apģērba. Vismaz tā varētu teikt par viņa šī gada uzstāšanos “Positivus” festivālā. Ralfiņa atkailināšanās bija viens no šī gada festivālu atskata centrālajiem notikumiem un par to viņam mūsu TOP 5. vieta.
  1. Un mūsu topu noslēdz Gustavs Vītoliņš jeb plašāk zināms kā dīdžejs Gustavito. Sporta zālē ieguvis sen kāroto izskatu, vīrietis nu ir gatavs savu augumu izrādīt. Kopā ar pašmāju vīriešu striptīza grupu “MALE Empire” uzstājās festivālā “Erots”. Un par šādu profesijas papildinājumu Gustavito ir pelnījis mūsu TOP 6. vietu.

Foto: facebook.com, instagram.com, LETA un RK arhīvs

youtube icon
Abonēt youtube