Anglijas Premjerlīgas aizvadītās sezonas čempiones Londonas ”Chelsea” superzvaigzne Edens Azārs Ziemassvētku vakaru pavadījis ģērbies, nevis ”neglītajā Ziemassvētku džemperī”, bet gan latvieša Kristapa Porziņģa spēles formā.

Azārs, kurš ir Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas ”Knicks” līdzjutējs, sociālajā tīklā ”Twitter” ievietoja attēlu, kurā redzams, ka sportists vēro vakardienas ”Knicks” spēli pret Filadelfijas ”76ers”. Šajā mačā Kristapa pārstāvētā komanda zaudēja 98:105.

Beļģijas izlases malējais uzbrucējs un viens no mūsdienu talantīgākajiem futbolistiem Azārs ņujorkiešus atbalstīja, uzvelkot Kristapa Porziņģa kreklu. Tas, protams, nav liels pārsteigums, jo Kristaps ir šosezon ir ”Knicks” līderis. Pēdējās spēlēs gan viņam ar punktu gūšanu nav sekmējies tik labi, tomēr Kristaps uzlabojis spēli aizsardzībā.

Savukārt ”Chelsea” 26 gadus vecā zvaigzne Azārs aizvadītajā sezonā bija komandas vilcējspēks tās triumfā Anglijas Premjerlīgā. Beļģis kopš 2012. gada 190 spēlēs ”Chelsea” sastāvā guvis 63 vārtus, bet Beļģijas izlasē 82 mačos atzīmējies 21 reizi.

Ar šādu gājienu kārtējo reizi pierādījies, cik liela zvaigzne pasaules šovbiznesā ir Latvijas basketbolists. Atgādinām, ka decembra sākumā tika publicēts arī ”Adidas” reklāmas rullītis, kurā Porziņģis piedalījās kopā ar Deividu Bekhemu, Lionelu Mesi, Džeimsu Hārdenu, Farelu Viljamsu un citām slavenībām.

Saistītās tēmas: Edens AzārsKristaps PorziņģisLatvijaNBA

youtube icon
Abonēt youtube